Μαρία Σπυράκη: Η συμφωνία είναι κακή- Να μην την υπογράψει ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Μαρία Σπυράκη: Η συμφωνία είναι κακή- Να μην την υπογράψει ο Τσίπρας

Η συμφωνία δίνει έδαφος στον αλυτρωτισμό εκτιμά η Μαρία Σπυράκη -Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η συμφωνία είναι κακή και ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται να την υπογράψει» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Σε ερώτηση για το εάν η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να καταθέσει πρόταση μομφής η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ότι «τώρα μένουμε σε αυτό το βήμα» προσθέτοντας «κάθε πράγμα στον καιρό του».

Η Μαρία Σπυράκη σημείωσε επίσης πως ακόμη το κείμενο της συμφωνίας που ζήτησε χθές από τον Πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει αποσταλεί και αναρωτήθηκε «Εμείς που είμαστε από την Μακεδονία, τι ακριβώς είμαστε;»

Η Μ. Σπυράκη σημείωσε επίσης πως με την συγκεκριμένη συμφωνία δίνεται η δυνατότητα στους Σκοπιανούς να λέγονται Μακεδόνες, που δίνει έδαφος σε αλυτρωτικές βλέψεις και υπογράμμισε ότι η χώρα δεν είναι δυνατό να κυβερνάται με πλειοψηφίες α-λα καρτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ