-«Είστε ένας συκοφάντης» -«Σας τσίμπησε καμιά γουμαρόμυγα;» [βίντεο] - iefimerida.gr

-«Είστε ένας συκοφάντης» -«Σας τσίμπησε καμιά γουμαρόμυγα;» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη προκάλεσαν οι αιτιάσεις του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ Αστέριου Ροντούλη ότι η Ελλάδα υπέγραψε μυστική συμφωνία εμπράγματων εγγυήσεων με τη Φιλανδία προκειμένου η τελευταία να συμμετέχει στη δανειοδότηση της χώρας μας.

Ο κ. Ροντούλης επέμεινε στις αιτιάσεις του, παρά τις διαψεύσεις του κ. Σαχινίδη, τον οποίο κάλεσε να παραιτηθεί χαρακτηρίζοντας τον «ψεύτη».

«Δεν υπάρχει καμία σύμβαση του ελληνικού δημοσίου με τη Φινλανδία. Ψεύτης δεν είμαι εγώ. Συκοφάντης είστε εσείς. Και με τις ασχήμιες σας δεν τιμάται αλλά υποβαθμίζεται το κοινοβούλιο», του απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Κάνει τον τζάμπα μάγκα ο κ. Σαχινίδης γιατί απλούστατα ξέρει ότι η συμφωνία είναι απόρρητη και μυστική», ανέτεινε ο κ. Ροντούλης.

Οι αναφορές αυτές του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ προκάλεσαν και την έντονη αντίδραση του παριστάμενου αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη που του συνέστησε να μην «λαϊκίζει».

«Γιατί κ. Ξυνίδη; Σας τσίμπησε καμία γουμαρόμυγα;» σχολίασε δηκτικά ο κ. Ροντούλης ενώ το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση της προεδρεύουσας του Σώματος Ροδούλας Ζήση.

Από την πλευρά του, ο ειδικός αγορητής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης επιτέθηκε στα δύο συγκυβερνώντα κόμματα, χαρακτηρίζοντας τα «συνέταιρους και μελλοντικούς εταίρους με κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα που καταργεί κάθε έννοια κοινωνικού κράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ