Μαξίμου: «Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, κρίμα» - iefimerida.gr

Μαξίμου: «Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, κρίμα»

Φωτογραφία αρχείου: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με 13 λέξεις σχολίασε το μέγαρο Μαξίμου σε ανακοίνωσή του, την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το Σκοπιανό.

«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Κρίμα» ήταν η λιτή ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Νωρίτερα κριτική για την στάση του προέδρου της ΝΔ είχε ασκήσει μέσω twitter καιο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

«Η συμφωνία είναι καλή. Κακή είναι η αξιωματική αντιπολίτευση», ανέφερε και πρόσθεσε: «Κακή και ανιστόρητη, εκτός πραγματικότητος, είναι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ. Θέλει να διχάσει χώρα προκειμένου να μην φανεί ο εσωκομματικός της διχασμός»,

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του, χαρακτήρισε την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ ως κακή συμφωνία την οποία δεν νομιμοποιείται να υπογράψει ο Αλέξης Τσίπρας

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας «δεν έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα υπογράφοντάς μια συμφωνία η οποία δεν έχει την στήριξη της ίδιας της κυβέρνησής του». Προϊδέασε δε ότι θα ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας (σ.σ. θα γίνει δεκτός αύριο, Τετάρτη στις 09:30 από τον Προκόπη Παυλόπουλο) γι’ αυτή την «πρωτοφανή εξέλιξη» όπως την χαρακτήρισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ