«Πνίγηκε» στις φυτείες κάνναβης η Κρήτη- Εντοπίστηκαν περίπου 2.000 δενδρύλλια από την ΕΛ.ΑΣ - iefimerida.gr

«Πνίγηκε» στις φυτείες κάνναβης η Κρήτη- Εντοπίστηκαν περίπου 2.000 δενδρύλλια από την ΕΛ.ΑΣ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαράζ εντοπισμού φυτειών κάνναβης για την ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο διήμερο στο Ρέθυμνο με την ολοκλήρωση ακόμα μιας αστυνομικής επιχείρησης κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν πέντε φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, που ανεβάζουν τον αριθμό σε είκοσι από χθες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία εντόπισε σε περιοχές των δήμων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου φυτεία με χίλια τετρακόσια σαράντα εννέα (1.449) δενδρύλλια τα οποία καλλιεργούσαν οι δράστες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Επιπλέον, σε περιοχές του δήμου Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν ακόμη τέσσερις φυτείες με συνολικά ενενήντα επτά δενδρύλλια, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία και αυτά εκριζώθηκαν

Τις έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, συνέδραμε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φυτείες κάνναβης Ρέθυμνο ΕΛΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ