Ιστορική συνέντευξη του Παύλου Γιαννακόπουλου πριν 19 χρόνια: Ηθελα να φέρω τον Τζόρνταν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιστορική συνέντευξη του Παύλου Γιαννακόπουλου πριν 19 χρόνια: Ηθελα να φέρω τον Τζόρνταν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιστορική συνέντευξη του Παύλου Γιαννακόπουλου πριν 19 χρόνια, υπενθυμίζει τα μεγάλα σχέδια που είχε για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Λίγους μήνες μετά την δεύτερη αποχώρηση του Μάικλ Τζόρνταν από την ενεργό δράση, ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποκάλυπτε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το μεγάλο του όνειρο...

Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 1999 ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού είχε φιλοξενηθεί από τον Λάμπη Ταγματάρχη σε τηλεοπτική εκπομπή της Nova και έλεγε χαρακτηριστικά:

«Όταν ο Τζόρνταν αποφάσισε να φύγει, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αν θα μπορούσα και αν είχα τη δυνατότητα, όχι την οικονομική, να επικοινωνήσω μαζί του και να τον φέρω να παίξει σε έναν αγώνα του Παναθηναϊκού. Και τα έσοδα από αυτό το ματς θα τα έδινα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πραγματικά θα ήταν κάτι, μια μικρή προσφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και έρχονται με κρύο, με βροχή και χιόνια να παρακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό».

Και συνέχισε: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί ποτέ να έρθει. Οι αθλητές αυτοί δεν φεύγουν από την χώρα τους. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω. Θα ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της αθλητικής μου ζωής!».

«O κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει για να κάνεις κάθε θυσία, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περιορισμός. Το χαμόγελο ή το χειροκρότημα του κόσμου δεν μετριέται με χρήματα», ήταν η απάντησή του για τον λόγο που ξοδεύει τόσα χρήματα για τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα στην ερώτηση που του έγινε με το πιο καλάθι έχει μείνει στο μυαλό του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος απάντησε την τάπα του Βράνκβοβιτς στον τελικό του Final Four το 1996 στο Παρίσι, όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό.

Συγκεκριμένα ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει πως: «Ήταν τόσο μεγάλη η ένταση που αν δεν ήταν η σύζυγός μου η Δέσποινα να με αγκαλιάσει, τότε θα είχα λιποθυμήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Γιαννακόπουλος συνέντευξη Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ