Ακομπλεξάριστη Δούκισσα Νομικού: «Ναι, έχω πάρει κιλά και έχω κάνει κυτταρίτιδα» - iefimerida.gr

Ακομπλεξάριστη Δούκισσα Νομικού: «Ναι, έχω πάρει κιλά και έχω κάνει κυτταρίτιδα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού πρόσφατα απέκτησε άλλον έναν τίτλο. Αυτόν της μητέρας. Κι όπως φαίνεται απολαμβάνει τη μητρότητα στο έπακρο χωρίς να την απασχολούν οι αλλαγές που έφερε στο σώμα της η εγκυμοσύνη.
Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τα νέα δεδομένα που έφερε στη ζωή της το μωρό και αποκάλυψε πως έχει κάνει κυτταρίτιδα.

«Δεν είχα λιγούρες ούτε και αναγούλες. Τώρα στο θηλασμό έχω λιγούρες. Εκεί που είχα χάσει το περισσότερο βάρος, τώρα μπορεί να έχω πάρει και κανένα κιλάκι. Πεινάω παραπάνω και θέλω μεγαλύτερη ποσότητα, αλλά προσέχω να τρώω καλές και θρεπτικές τροφές αφού θηλάζω. Προσπαθώ να αποφεύγω την πολλή ζάχαρη, αλλά τρώω άμυλο, πατάτες, μακαρόνια, ρύζι και πρωτεΐνη. Δεν μπορώ να προσέξω στη λογική της διατροφής για να χάσω κιλά, γιατί πεινάω διπλά, αλλά δεν με πειράζει καθόλου».

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Jun 9, 2018 at 4:48am PDT

Όσο για τις αλλαγές που έχει δει στο σώμα της, ανέφερε: «Ναι, έχω πάρει παραπάνω κιλά. Ναι, έχω κατακράτηση. Ναι, έχω κάνει κυτταρίτιδα. Ναι, υπάρχει χαλάρωση, το στήθος μου έχει γίνει τριπλό! Αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί. Το σώμα θα ξαναφτιάξει. Μπορεί να θέλει δύο-πέντε μήνες, ένα χρόνο, μπορεί και να μην ξαναγίνει και ποτέ όπως ήταν πριν… Αλλά δεν με αφορά. Εμένα με αφορά να είμαι καλή μαμά, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου. Το παιδί μου είναι πάνω και από μένα».

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on May 25, 2018 at 9:16am PDT

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Apr 28, 2018 at 6:44am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ