Αυξημένος ο δείκτης μισθολογικού κόστους στο πρώτο τρίμηνο - iefimerida.gr

Αυξημένος ο δείκτης μισθολογικού κόστους στο πρώτο τρίμηνο

Αυξημένος ο δείκτης μισθολογικού κόστους/Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξήθηκε ο δείκτης μισθολογικού κόστους στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Ειδικοτέρα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ, αύξηση 4,9% σημείωσε ο δείκτης μισθολογικού κόστους στο σύνολο της οικονομίας- εκτός από τον πρωτογενή τομέα και τις δραστηριότητες των νοικοκυριών- χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών) το α' τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α' τριμήνου 2017, έναντι αύξησης 1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2017 προς το 2016.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο ίδιος δείκτης με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών παρουσίασε αύξηση επίσης 4,9% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α' τριμήνου 2017, έναντι αύξησης 1% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2017 προς το 2016.

Ενώ, ο δείκτης με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών αλλά χωρίς εποχική διόρθωση σημείωσε αύξηση 4,2% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α' τριμήνου 2017, έναντι αύξησης 2,5% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2017 προς το 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΣΤΑΤ μισθολογικό κόστος δείκτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ