Ηλεία: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών -Οι τρεις είναι αδέλφια - iefimerida.gr

Ηλεία: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών -Οι τρεις είναι αδέλφια

Περιπολικό/ Φωτογραφία αρχείου eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπείρα που διακινούσε ηρωίνη στην Ηλεία εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, συλλαμβάνοντας τέσσερα άτομα ηλικίας 44, 34, 32 και 31 ετών, εκ των οποίων οι τρεις τελευταίοι είναι αδέλφια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, σχετικά με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, εντόπισαν αρχικά τον 34χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή 12 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 21,2 γραμμαρίων και μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 1,3 γραμμαρίων, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι άλλοι τρεις.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, τα μέλη τηςσπείρας μετέφεραν, αποθήκευαν και διακινούσαν τον τελευταίο χρόνο ποσότητες ναρκωτικών στην Ηλεία και κυρίως στην περιοχή της Γαστούνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλεία Ναρκωτικά αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ