Αρραβωνιάστηκε η Αριάνα Γκράντε μετά από ένα μήνα σχέσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Αρραβωνιάστηκε η Αριάνα Γκράντε μετά από ένα μήνα σχέσης [εικόνες]

Αριάνα Γκράντε και ΠΙτ Ντέιβιντσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκπληξη αποτέλεσε η είδηση του αρραβώνα της Αριάνα Γκράντε και του Πιτ Ντέιβιντσον, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, αναφέρει το περιοδικό People.

Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια και ο κωμικός δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση.

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on Jun 8, 2018 at 1:34am PDT

«Είναι ένας πρόσφατος αρραβώνας,. Είναι απλά δύο άνθρωποι που βρήκαν γρήγορα τον έρωτα και είναι ευτυχισμένοι. Άρχισαν να συζητάνε για τον αρραβώνα τους την περασμένη εβδομάδα. Δεν είναι κάτι που κρατούν κρυφό» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό.

«Ταιριάζουν τέλεια» είπε μια άλλη πηγή στο Us Weekly. Αλλά μην περιμένετε το ζευγάρι να παντρευτεί γρήγορα. «Δεν βιάζονται να παντρευτούν» πρόσθεσε η πηγή. «Οι φίλοι τους είναι ενθουσιασμένοι και τους στηρίζουν».

the chamber of secrets has been opened ...

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on May 30, 2018 at 10:00am PDT

Το ζευγάρι, μάλιστα, είχε ήδη αρχίσει να διαρρέει την είδηση το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με άλλη πηγή. «Έλεγαν σε άλλους ότι αρραβωνιάστηκαν» στο πάρτι γενεθλίων του Ρόμπερτ Πάτινσον το Σάββατο, πρόσθεσε η πηγή.

Η σχέση τους έγινε γνωστή στις 21 Μαΐου. Ωστόσο μια πηγή είπε στο Ε! News πως η σχέση τους μόλις ξεκίνησε. Από τη στιγμή που ο έρωτάς τους έγινε γνωστός, δεν άργησαν να το «επισημοποιήσουν» και στο Instagram.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on May 31, 2018 at 12:51pm PDT

Ο 24χρονος Ντέιβιντσον μοιράστηκε μια φωτογραφία με την επίσης 24χρονη Αριάνα Γκράντε, με παρόμοιες κάπες Χάρι Πότερ με τη λεζάντα «Η αίθουσα των μυστικών μόλις άνοιξε..».

Στη συνέχεια, η Αριάνα μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον Πιτ να την αγκαλιάζει και να φιλά το μέτωπό της στις 31 Μαΐου. Στη λεζάντα έγραψε: «Σε σκέφτηκα μέσα στη ζωή μου. Ουάου! Ήρθες στο μυαλό μου».

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jun 7, 2018 at 1:03pm PDT

Μετά, ακολούθησε άλλη μία φωτογραφία στο Instagram της Γκράντε όπου αστειευόμενη έγραψε πως ο λογαριασμός της έχει μετατραπεί σε «λογαρασμό των οπαδών του Πιτ Ντέιβιντσον». Το νέο ζευγάρι μόλις βγήκε από μακροχρόνιες σχέσεις. Τον περασμένο μήνα, έγινε γνωστό ότι η Αριάνα χώρισε με τον ράπερ Μακ Μίλερ μετά από δύο χρόνια σχέσης. Ωστόσο, η σχέση τους είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα, πιθανότατα από το περσινό Coachella.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jun 9, 2018 at 10:32am PDT


Και ο Πιτ όμως τον περασμένο μήνα επιβεβαίωσε το χωρισμό του από την Κάζι Ντέιβιντ, μετά από δύο χρόνια σχέσης, διαγράφοντας μάλιστα όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο Instagram.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ