Στιγμές από την πρόσφατη και παλαιότερη ιστορία του Φεστιβάλ Αθηνών σε ένα βίντεο [τρέιλερ] - iefimerida.gr

Στιγμές από την πρόσφατη και παλαιότερη ιστορία του Φεστιβάλ Αθηνών σε ένα βίντεο [τρέιλερ]

Φεστιβάλ με 60 χρόνια ιστορία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήδη διανύσαμε το πρώτο δεκαήμερο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με μοναδικές εμπειρίες για το κοινο και τα πρώτα sold out.

Με παραστάσεις όπως το «Μετά την πρόβα-Περσόνα» του Ίβο βαν Χόβε, ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους σκηνοθέτες και τις τρεις ημέρες των παραστάσεων. Είδαμε θέατρο από την Αμερική με το «Κυνήγι της Ευτυχίας» των Nature Theater of Oklahoma, γνωρίσαμε τις σύγχρονες αναζητήσεις του χορού με το «Talos» του Arcadi Zaides, αλλά και την Ημέρα Χορού.

Χορέψαμε στο τεράστιο πάρτυ ADD 2018, αλλά και στον δροσερό Κήπο με τον Leon of Athens και τους Apurimac. Στον Κήπο τραγουδήσαμε και τους ποιητές, με το «Κρατώντας μια σπίθα τρεμόσβηστη» του Γιάννη Μπέζου και της Ηρώς Μπέζου.
Είδαμε τα πρώτα sold out στις ελληνικές παραστάσεις της Πειραιώς, στις «Αποτυχημένες απόπειρες αιώρησης στο εργαστήριό μου» του Δημήτρη Κουρτάκη με τον Άρη Σερβετάλη, στο «Φαρενάιτ 451» του Θωμά Μοσχόπουλου και στην «Πόλη» του Γιάννη Μόσχου.

Εγκαινιάσαμε τις πρώτες εκθέσεις-εγκαταστάσεις, με τα «Δωμάτια μνήμης- Περιπλάνηση στον κόσμο της Λούλας Αναγνωστάκη» και με την «Αντιστολή» του Παντελή Μάκκα.

Το Φεστιβάλ είναι στιγμές και τέτοιες στιγμές αποτυπώνονται στο παρακάτω βίντεο. Στιγμές από την πρόσφατη και παλαιότερη ιστορία του Φεστιβάλ, που ξεπερνά τα 60 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φεστιβάλ αθηνών Πειραιώς 260 ηρώδειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ