Ομπράντοβιτς για Παύλο Γιαννακόπουλο: Δεν έχω κοιμηθεί από την ώρα που το έμαθα -Ηταν... πατέρας μου - iefimerida.gr

Ομπράντοβιτς για Παύλο Γιαννακόπουλο: Δεν έχω κοιμηθεί από την ώρα που το έμαθα -Ηταν... πατέρας μου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς... γιγάντωσαν παγκοσμίως τον Παναθηναϊκό.

Με τον πρώτο πρόεδρο και τον δεύτερο προπονητή, ο μπασκετικός ΠΑΟ έκανε... συλλογή από τρόπαια σε Ελλάδα-Ευρώπη, για την καλύτερη και πιο πετυχημένη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού. Ο θάνατος του Γιαννακόπουλου ήταν δεδομένο ότι θα συγκλονίσει τον Σέρβο.

Μετά το πέρας του τέταρτου τελικού κόντρα στην Τόφας, στην Προύσα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Στάθηκε στην σχέση που είχαν «χτίσει» με τον εμβληματικό παράγοντα του «τριφυλλιού» στα 13 χρόνια συνεργασίας, αναφέροντας πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σαν πατέρας για τον ίδιο, ενώ στάθηκε στον σεβασμό που έτρεφε προς το πρόσωπό του.

«Ενημερώθηκα από τους φίλους μου στην Ελλάδα και από τότε δεν έχω κοιμηθεί. Δούλεψα πολλά χρόνια μαζί του, ήταν σαν πατέρας μου, τον οποίο σεβόμουν πάρα πολύ, ήταν από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχαστούν ποτέ για αυτά που έκανε στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να μιλήσω γι αυτόν. Ο κόσμος γενικώς τον ξέρει ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αλλά είχα την ευκαιρία να έχω προσωπική συζήτηση μαζί του και έμαθα πολλά από αυτόν. Έτσι θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Παναθηναϊκό και την οικογένειά του επειδή ξέρω πόσο τον αγαπούσαν» είπε χαρακτηριστικά ο Ομπράντοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ