Ζωή κατά σύμβασης ηλεκτρονικών πλειστηριασμών -Εκανε προσφυγή στο ΣτΕ - iefimerida.gr

Ζωή κατά σύμβασης ηλεκτρονικών πλειστηριασμών -Εκανε προσφυγή στο ΣτΕ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ακύρωση της σύμβασης πάνω στην οποία στηρίζεται το σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ζητούν με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο επικεφαλής του κινήματος «Δεν πληρώνω», Λεωνίδας Παπαδόπουλος, καθώς και μέλη της ένωσης «Δικαιοσύνη για όλους».



Η σύμβαση έχει υπογραφεί μεταξύ του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών και ιδιωτικής εταιρείας, με την κ. Κωνσταντοπούλου να υποστηρίζει ότι η εταιρεία υποδείχθηκε από τον Σταύρο Κοντονή και πως το σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών λειτουργούσε παράνομα από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι και τον Απρίλιο του 2018, οπότε και υπεγράφη τελικά η σύμβαση μεταξύ των δύο μερών.

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» στρέφει τα βέλη της και προς τον πρόεδρο συμβολαιογραφικού συλλόγου, υποστηρίζοντας ότι υπέγραψε παράνομη σύμβαση, γιατί δεν είχε προηγηθεί απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου που να τον εξουσιοδοτεί και αφετέρου στο Διοικητικό Συμβούλιο εισήχθη ως εκτός ημερησίας διάταξης θέμα, δηλαδή εισήχθη μη νόμιμα και κατά συνέπεια ο κ. Ρούσκας δεν είχε νόμιμη εξουσιοδότηση να υπογράψει τη σύμβαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ