Ο Πάνος Καμμένος δίνει την Τρίτη συνέντευξη Τύπου -«Για κομματικά ζητήματα», διευκρινίζει - iefimerida.gr

Ο Πάνος Καμμένος δίνει την Τρίτη συνέντευξη Τύπου -«Για κομματικά ζητήματα», διευκρινίζει

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί της Τρίτης ο Πάνος Καμμένος παραθέτει εκτάκτως συνέντευξη Τύπου.

Ο χώρος πραγματοποίησης της συνέντευξης Τύπου – τα γραφεία των ΑΝΕΛ και όχι το υπ. Αμυνας – αρχικά άφησε την εντύπωση ότι ο Πάνος Καμμένος θα έκανε αναφορά στις εξελίξεις στο Σκοπιανό. Ωστόσο, με διευκρίνιση αργά το βράδυ τονίστηκε ότι όσα πει θα αφορούν το κόμμα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των ΑΝΕΛ:

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στις 11:00, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Λεωφ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2)».

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος» αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος Σκοπιανό συνέντευξη τύπου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ