Σε 16 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο απαγωγέας του μοντέλου Κλόι Έιλινγκ - iefimerida.gr

Σε 16 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο απαγωγέας του μοντέλου Κλόι Έιλινγκ

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένοχο για την απαγωγή του μοντέλου Κλόι Έιλινγκ από τη Βρετανία έκρινε ιταλικό δικαστήριο τον Λούκας Χέρμπα καταδικάζοντάς τον σε κάθειρξη 16 ετών και εννέα μηνών.

O Λούκας Χέρμπα καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κι 9 μήνες φυλάκιση από ιταλικό δικαστήριο

Η 20χρονη Βρετανίδα από το νότιο Λονδίνο είχε πει στο δικαστήριο ότι είχε πάει το περασμένο καλοκαίρι στο Μιλάνο με την ιδιότητά της ως μοντέλο πιστεύοντας ότι πρόκειται να κάνει μια φωτογράφιση, αλλά έπεσε στην παγίδα μελών μιας εγκληματικής συμμορίας ονόματι «Μαύρος Θάνατος», που κατηγορείται ότι πουλάει σκλάβες του σεξ στη Μέση Ανατολή, τα οποία την έπιασαν και τη νάρκωσαν μεταφέροντάς την μέσα σε μια βαλίτσα σε ερημική ορεινή περιοχή της βόρειας Ιταλίας. Έξι μέρες αργότερα βρέθηκε έξω από το κτίριο της βρετανικής πρεσβείας. Κι όπως υποστήριξε οι απαγωγείς της τη λυπήθηκαν επειδή τους είπε ότι έχει ανήλικο παιδί.

Σε 16 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο απαγωγέας του μοντέλου Κλόι Έιλινγκ  | iefimerida.gr 1

Ο 30χρονος Πολωνός είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι η «απαγωγή» ήταν στημένη κι ότι η Έιλινγκ μετείχε στο κόλπο με στόχο να γίνει διάσημη.

Το σέξι μοντέλο είχε προκαλέσει περαιτέρω σάλο όταν ανήρτησε μια ημίγυμνη φωτογραφία της στο Διαδίκτυο, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη στο δικαστήριο ότι είχε πάρει πρωινό με τον Χέρμπα, προτού πάνε να ψωνίσουν παπούτσια πριν την απελευθέρωσή της.

Σε 16 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο απαγωγέας του μοντέλου Κλόι Έιλινγκ  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία Κλόι Ειλινγκ ΛΟΥΚΑΣ ΧΕΡΜΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ