Η Κέιτ Μίντλετον «αφάνισε» τη Μέγκαν Μαρκλ -Νευρική, αγχωμένη, πίσω πίσω στο μπαλκόνι η νέα δούκισσα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον «αφάνισε» τη Μέγκαν Μαρκλ -Νευρική, αγχωμένη, πίσω πίσω στο μπαλκόνι η νέα δούκισσα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από περίπου 20 μέρες ανέβηκε με αυτοπεποίθηση τα σκαλιά του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ στον γάμο της, σε όλο το μυστήριο να ήταν χαλαρή, χαμογελαστή, άνετη και έτοιμη να αστειευτεί.

Ωστόσο στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως δούκισσα του Σάσεξ, δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ, τα πράγματα φάνηκε ότι ήταν δύσκολα.

Ο λόγος για την Μέγκαν Μαρκλ φυσικά.

Αν και γνωστή ηθοποιός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με πολλές... περατζάδες στα κόκκινα χαλιά, με γνώση από πρεμιέρες, φωτογράφους, φώτα και φλας η Μέγκαν Μαρκλ δεν φάνηκε να ήταν και τόσο έτοιμη για την πρώτη της εμφάνιση στο περίφημο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, προκειμένου να παρακολουθήσει με όλη τη βρετανική βασιλική οικογένεια τα αεροπλάνα που θα πετούσαν για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, στο πλαίσιο της γιορτής Trooping the Color.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι επρόκειτο για μια διαδικασία εντελώς ξένη και άγνωστη για εκείνη, αλλά και ότι γνώριζε ότι τα ΜΜΕ θα στραφούν επάνω της και φυσικά ότι η σύγκριση με την Κέιτ Μίντλετον θα γινόταν, η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από ολοφάνερα νευρική και αγχωμένη.

Ενας ειδικός στην ανάγνωση χειλιών δήλωσε στην Mirror πως η νέα δούκισσα του Σάσεξ στην πραγματικότητα, στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, δεν ήταν σίγουρη για τον εαυτό της.

Ίσως ήξερε από πριν ότι η πρώτη σύγκριση με την Κέιτ Μίντλετον, στα ίσα, θα ήταν δύσκολη. Η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν πλέον έγκυος, όπως συνέβη τις τρεις προηγούμενες φορές που εμφανίστηκαν μαζί, και το Trooping the Colour δεν ήταν ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ, έναν γάμο που ένιωσε σαν τη δική της μεγάλη παράσταση, γνωρίζοντας ότι αυτή και μόνο αυτή ήταν στο επίκεντρο και ότι ακόμη και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα έκανε ένα βήμα πίσω για να μην της κλέψει την παράσταση (όπως και είχε κάνει φορώντας ένα σύνολο που είχε βάλει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν).

«Να μου πεις πότε...»

Βέβαια, η Μέγκαν Μαρκλ δεν αντιμετώπισε όλα αυτά τα άγχη μόνη της. Σε αυτή την πρώτη μεγάλη δοκιμασία όπως αποδείχθηκε, είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με τον ειδικό της Mirror, κάποια στιγμή ο πρίγκιπας Χάρι στράφηκε προς την Μέγκαν ρωτώντας την «όλα εντάξει;». «Ναι, εσύ;» του απάντησε εκείνη και ο πρίγκιπας έγνεψε καταφατικά. Τότε η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε ότι ήταν «νευρική», με τον Χάρι να την ρωτά ξανά: «Είσαι εντάξει;».

Ο Χάρι φρόντισε επίσης να βεβαιωθεί πως η Μέγκαν Μαρκλ θα ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να ταιριάζει τέλεια με την υπόλοιπη οικογένεια. Κάποια στιγμή, ο Χάρι φαίνεται να εξηγεί στην Μέγκαν το τι θα ακολουθήσει, λέγοντάς της όλο γλύκα: «Στη συνέχεια θα περάσουν τα αεροπλάνα και όλοι θα κοιτάξουμε προς τον ουρανό». Μάλιστα, πρέπει να είχαν προηγηθεί και ιδιαίτερα μαθήματα για το Trooping the Colour, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ, κάποια στιγμή φαίνεται να λέει στον Χάρι όλο αγωνία: «Να μου πεις πότε», για να λάβει όντως λίγο αργότερα την εντολή «Τώρα».

Η... δίδυμη υπόκλιση

Τα... φροντιστήρια που έχει κάνει η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκαν και από το γεγονός ότι με την Κέιτ Μίντλετον έκαναν υπόκλιση στη βασίλισσα Ελισάβετ σαν καλοκουρδισμένες μαριονέτες. Ηταν ολοφάνερο το ποιος είχε αναλάβει να κάνει τον καθηγητή...

Kate, Meghan and Harry curtsying to the Queen on balcony of Buckingham Palace #TroopingtheColour pic.twitter.com/I0Fs8R928O

«Εσπασε και το πρωτόκολλο»

Σ' αυτό το πλαίσιο, η Μέγκαν Μαρκλ συνέχισε και στο Trooping the Color την... παράδοση του να σπάει το πρωτόκολλο, προφανώς για να ταράξει τα νερά (αν και όπως φάνηκε δεν ήταν και τόσο έτοιμη). Τι έκανε; Εσπασε έναν από τους στιλιστικούς κανόνες, φορώντας ένα σομόν Carolina Herrera φόρεμα, με τους ώμους έξω (το βασιλικό πρωτόκολο απαγορεύει στις γυναίκες-μέλη της βασιλικής οικογένειας να εκθέτουν μέρη του σώματος τους και έτσι απαγορεύει και τους ώμους έξω).

Γνωρίζοντας πλέον ότι η σύγκριση με την Κέιτ Μίντλετον θα ήταν σκληρή και επί ίσοις όροις, ίσως η Μέγκαν Μαρκλ θέλησε ρισκάροντας και παραβιάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο, να κερδίσει την ιδιαίτερη αυτή στιλιστική μάχη.

Σε πολλούς άρεσε, σε πολλούς επίσης, δεν άρεσε. Ετσι και αλλιώς το παιχνίδι δεν παίχτηκε στο στιλιστικό κομμάτι και αδιαμφισβήτητα και οι δυο τους ήταν όμορφα ντυμένες. Τα ρούχα, όμως δεν κάνουν την... πριγκίπισσα. Ήταν η νευρικότητα και το άγχος της Μέγκαν Μαρκλ που την έκαναν να χάνει, την ίδια ώρα που η Κέιτ Μίντλετον με το baby blue φόρεμά της που δεν άφηνε ακάλυπτο τίποτα, παρά τα χέρια της από τους αγκώνες και κάτω, γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά κοίταζε προς το συγκεντρωμένο πλήθος. Η Κέιτ ήταν και το έδειχνε μέλος της βασιλικής οικογένειας, την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ από το άγχος της είχε χάσει το παιχνίδι.

Και κάπως έτσι, με μια άψογη σε όλα της Κέιτ Μίντλετον να κάθεται μπροστά της γεμάτη αυτοπεποίθηση φροντίζοντας μεταξύ άλλων και τα παιδιά της, και με τους μικρούς δαίμονες πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Τζορτζ να κλέβουν την παράσταση, η Μέγκαν Μαρκλ έμοιαζε περισσότερο με... τουρίστρια στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ,παρά με μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@duchesskatemiddletonn) στις 9 Ιούν, 2018 στις 5:09 πμ PDT

Ακόμη και το γεγονός ότι καθόταν πίσω πίσω και πατούσε στις... μύτες των ποδιών της για να κοιτάξει ψηλά στον ουρανό την έκαναν να φαίνεται σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ