Γιατί θα αργήσει να γίνει η κηδεία του Αντονι Μπουρντέν; Τι λέει η μητέρα του - iefimerida.gr

Γιατί θα αργήσει να γίνει η κηδεία του Αντονι Μπουρντέν; Τι λέει η μητέρα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σώμα του Άντονι Μπουρντέν έχει κολλήσει λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να μην έχει προγραμματιστεί ακόμη η κηδεία του, ανέφερε η μητέρα του στην The Post την Κυριακή.

Η οικογένεια του Μπουρντέν εξακολουθεί να περιμένει το πράσινο φως από την γαλλική κυβέρνηση για τον επαναπατρισμό του σώματος του διάσημου σεφ, πίσω στις ΗΠΑ, για ταφή μετά την αυτοκτονία του σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Γαλλίας την Παρασκευή.

Το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Άντονι Μπουρντέν. Φωτογραφία: AP

«Για μερικές ημέρες δεν πρόκειται να στείλουν πίσω τη σορό του, λόγω γραφειοκρατικών διατυπώσεων» ανέφερε η 83χρονη Γκλάντις Μπουρντέν, προσθέτοντας πως είναι πολύ χαρακτηριστικό για την χώρα του « ces't la vie».

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on Oct 18, 2016 at 1:08am PDT

«Κοιτάξτε, έζησα εκεί για πέντε χρόνια, τίποτα δεν γίνεται γρήγορα» είπε και πρόσθεσε πως τα σχέδια για την κηδεία του γιου της βρίσκονται στα χέρια της πρώην συζύγου του, Οτάβια Μπούζια Μπουρντέν, επειδή είναι η κοντινότερη συγγενής του.

«Αν και είναι χωρισμένοι, θα είναι υπεύθυνη για ότι συμβεί» είπε η μητέρα του διάσημου σεφ. «Δεν έχουμε μιλήσει εδώ και μερικές ημέρες. Είμαι βέβαιη ότι είναι τόσο συντετριμμένη όσο κι εγώ».

In retrospect, I blame this matching shorts and knee socks incident for the decades of bad decision making that followed. #ChildhoodTrauma

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on Dec 18, 2016 at 4:49am PST

Ο Μπουρντέν και η πρώην σύζυγός του παρέμειναν καλοί φίλοι μετά το χωρισμό τους και μοιράζονται την ανατροφή της 11χρονης κόρης τους Αριάνε, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Άντονι Μπουρντέν με την πρώην σύζυγό του, Οτάβια Μπούζια. Φωτογραφία: AP

Ο 61χρονος σεφ Άντονι Μπουρντέν βρέθηκε νεκρός από τον φίλο του σεφ Έρικ Ρίπερτ την Παρασκευή, έχοντας κρεμαστεί με την ζώνη του μπουρνουζιού του στο ξενοδοχείο Le Chambard στο Kaysersberg-Vignoble της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ