Τζανακόπουλος: Καιρός να πει ποια ονόματα πρότεινε η ΝΔ όταν διαπραγματευόταν - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος: Καιρός να πει ποια ονόματα πρότεινε η ΝΔ όταν διαπραγματευόταν

Δημήτρης Τζανακόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αφού η κ. Σπυράκη ανησυχεί τόσο πολύ για τη "μυστική διπλωματία", δεν είναι καιρός να πει ποια ονόματα πρότεινε η ΝΔ όταν διαπραγματευόταν με την πΓΔΜ; Και με ποιο από αυτά συμφωνεί σήμερα;».

Αυτό απάντησε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Σπυράκη, είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα, ότι «η Κυβέρνηση συνεχίζει τη μυστική διπλωματία για το Σκοπιανό σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Κρατά στο σκοτάδι τους πολίτες». Ενώ συμπλήρωσε: «Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι ο κ. Τσίπρας δεν διαθέτει την πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα. Ο Πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να ενημερώσει τη Βουλή, καθώς φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις επιλογές του»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ