Το κόλπο για τέλειες φωτογραφίες που θα ζηλεύουν όλοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Το κόλπο για τέλειες φωτογραφίες που θα ζηλεύουν όλοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάντα θαυμάζατε τις επαγγελματικές φωτογραφίες κι αναρωτιόσασταν πώς τα κατάφερναν οι φωτογράφοι.

Εάν, λοιπόν δεν έχετε ακόμη καταφέρει να μάθετε τις εσωτερικές λειτουργίες μιας φωτογραφικής μηχανής, απλά τεχνάσματα θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ. Πρόσφατα, ο φωτογράφος γάμων Ματίας Φαστ μοιράστηκε ένα κόλπο με μηδενικό κόστος για να βελτιώσετε τα πορτρέτα σας προσθέτοντας αντανακλάσεις και αν το κάνετε, θα εντυπωσιάσετε τους πάντες.

A post shared by Mathias Fast Photography (@mathiasfast) on Nov 1, 2017 at 8:51pm PDT


Το μυστικό είναι απλό. Μια οθόνη κινητού τηλεφώνου. Χρησιμοποιώντας το ως αντανακλαστική επιφάνεια, οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να απαλλαγούν από τα ανεπιθύμητα στοιχεία που εισέρχονται στο πλάνο ή να προσθέσουν στοιχεία σε μια απλή σύνθεση.

A post shared by Mathias Fast Photography (@mathiasfast) on Sep 25, 2017 at 9:46pm PDT

Το κόλπο για τέλειες φωτογραφίες που θα ζηλεύουν όλοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0


«Είμαι ίσως το πρώτο άτομο που το χρησιμοποίησα, αλλά το ‘ανακάλυψα’ τυχαία σε έναν γάμο, όταν φωτογράφιζα την νύφη την ώρα της ετοιμασίας της» δήλωσε ο Ματίας στο Bored Panda. «Οι παράνυμφες είχαν τα τηλέφωνά τους επάνω στο τραπέζι και είδα τις αντανακλάσεις που δημιουργούνταν. Συνειδητοποίησα πως με τη σωστή γωνία και την απόσταση θα μπορούσα να ενσωματώσω την αντανάκλαση σε μια φωτογραφία ενώ δεν θα φαινόταν πως δημιουργήθηκε από ένα τηλέφωνο».

A post shared by Mathias Fast Photography (@mathiasfast) on Aug 30, 2017 at 10:51am PDT

Ο Ματίας είναι επαγγελματίας φωτογράφος εδώ και 6 χρόνια. «Ένα τηλέφωνο το έχω πάντα στην τσέπη μου και γι’ αυτό το βρίσκω ένα τόσο εύχρηστο εργαλείο για να το χρησιμοποιώ» πρόσθεσε. «Προσπαθώ να μην το χρησιμοποιώ υπερβολικά, αλλά σίγουρα το ενσωματώνω μερικές φορές κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης γάμου. Μερικές φορές το αποτέλεσμα είναι απλό, άλλες πιο δραματικό. Ο στόχος μου είναι πάντα να βάλω τον θεατή να προσπαθήσει να καταλάβει τι συμβαίνει στην εικόνα».

A post shared by Mathias Fast Photography (@mathiasfast) on Jul 3, 2017 at 9:00pm PDT

A post shared by Mathias Fast Photography (@mathiasfast) on Mar 29, 2018 at 5:55pm PDT

A post shared by Mathias Fast Photography (@mathiasfast) on Aug 25, 2016 at 9:59pm PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ