Στο διάστημα θα ταξιδέψει ο Άστον Κούτσερ - iefimerida.gr

Στο διάστημα θα ταξιδέψει ο Άστον Κούτσερ

Άστον Κούτσερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ πρόκειται να ταξιδέψει στο διάστημα και να γίνει έτσι ο 500ος πελάτης της εταιρίας διαστημικού τουρισμού του βρετανού μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Ο εργένης πλέον Κούτσερ, ύστερα από τον πρόσφατο χωρισμό του από την ηθοποιό Ντέμι Μουρ, δηλώνει ενθουσιασμένος που θα ταξιδέψει με την Virgin Galactic, η οποία βρίσκεται στα τελικά σχέδια των δοκιμών πτήσεων, έγραψε ο Μπράνσον στο μπλογκ του.

«Τηλεφώνησα στον Άστον, του έδωσα συγχαρητήρια και τον καλωσόρισα στην πτήση μας. Θα είναι μέλος μιας ομάδας αληθινών πρωτοπόρων που πραγματικά θα γράψουν ιστορία», πρόσθεσε ο Μπράνσον.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Virgin Galactic, το εισιτήριο για αυτό το ταξίδι κοστίζει $200.000 (151.000€) και η συγκεκριμένη θα είναι η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ