Η συγκινητική κίνηση ενός πατέρα στην παράσταση μπαλέτου της κόρης του [βίντεο] - iefimerida.gr

Η συγκινητική κίνηση ενός πατέρα στην παράσταση μπαλέτου της κόρης του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι ποιο σημείο θα μπορούσε να φτάσει ένας πατέρας για να ηρεμήσει την κόρη του από το άγχος της;

Όταν ο πατέρας τριών παιδιών, Μαρκ Ντάνιελς είδε την 2χρονη κόρη του Μπέλα να κλαίει στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας παράστασης μπαλέτου με την σχολή χορού της, ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει.

Σε μια πολύ τρυφερή στιγμή, την οποία κατέγραψε η κάμερα, ο δικηγόρος αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή για να κρατήσει το χέρι της κόρης του και να χορέψει μαζί της.
Στην αρχή του βίντεο, η μικρή Μπέλλα φαίνεται με κλαίει με λυγμούς καθώς ανεβαίνει επάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελικής πρόβας για την παράσταση στο δημαρχείο Χάμιλτον στις Βερμούδες.

Κρατώντας ένα μωρό στην αγκαλιά του, ο Ντάνιελς φαίνεται να ανεβαίνει στη σκηνή και να κάνει μία στροφή στο ρυθμό του τραγουδιού, δείχνοντας τις χορευτικές του ικανότητες.

Η διαφορά είναι εντυπωσιακή. Μόλις ο πατέρας της ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μαζί της, η μικρή Μπέλλα σταμάτησε να κλαίει και ολοκλήρωσε την παράσταση.

Μιλώντας για τη στιγμή αυτή, ο Ντάνιελς είπε:

«Η Μπέλλα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και χρειαζόταν μια αγκαλιά από τον μπαμπά της. Περπάτησα επάνω στη σκηνή με την Σούρι και στάθηκα δίπλα της, προσπαθώντας να τη βοηθήσω να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Της είπα ότι την αγαπώ και πως είναι μια εκπληκτική χορεύτρια. Τη ρώτησα αν ήθελε να χορέψει με τον μπαμπά της κι εκείνη μου έγνευσε κι έτσι το έκανα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ