Ξεσπά η Σάρα Πόλσον για την κριτική για τη σχέση της με την κατά 32 χρόνια μεγαλύτερή της Χόλαντ Τέιλορ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξεσπά η Σάρα Πόλσον για την κριτική για τη σχέση της με την κατά 32 χρόνια μεγαλύτερή της Χόλαντ Τέιλορ [εικόνες]

Σάρα Πόλσον και Χόλαντ Τέιλορ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Σάρα Πόλσον αποφάσισε να μιλήσει επιτέλους μετά τις έντονες αντιδράσεις από μερίδα θαυμαστών της που την κατακρίνουν για τη σχέση της με την κατά 32 χρόνια μεγαλύτερή της Χόλαντ Τέιλορ.

«Οι άνθρωποι κοιτάζουν εμένα και την Χόλαντ και λένε πως πιθανότατα είχα ‘θέματα με τη μαμά μου’ αλλά την φροντίζω (σαν γονιός) όσο εκείνη εμένα» δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στους Sunday Times.

Το ζευγάρι σε βόλτα στη Φιλαδέλφεια. Φωτογραφία: Splash News

«Νομίζω πως πολλοί άνθρωποι έχουν έναν ασταθές τρόπο να βλέπουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία, είναι ένας τρόπος αποστασιοποίησης από κάτι που νομίζουν πως δε θα συμβεί σε αυτούς» συνέχισε, προσθέτοντας: «έχω την τύχη να είμαι με κάποια που είναι μεγαλύτερή και πιο σοφή από εμένα».

Ξεσπά η Σάρα Πόλσον για την κριτική για τη σχέση της με την κατά 32 χρόνια μεγαλύτερή της Χόλαντ Τέιλορ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η 43χρονη Πόλσον μίλησε επίσης για το πώς ο θαυμασμός της για την 75χρονη δεν ήταν κάτι καινούριο, εξηγώντας πως πίστευε ότι η Τέιλορ ήταν «η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ» όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από 12 χρόνια σε ένα πάρτι.

Μιλώντας για την απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της, η Πόλσον παραδέχτηκε πως δεν ήταν «απολύτως βέβαιη» για την απόφασή της σχετικά με το εάν θα κάνει ή όχι παιδιά.

Ξεσπά η Σάρα Πόλσον για την κριτική για τη σχέση της με την κατά 32 χρόνια μεγαλύτερή της Χόλαντ Τέιλορ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

«Αγαπώ τα παιδιά» δήλωσε στους Sunday Times. «Αλλά είμαι πολύ παρορμητική και φοβόμουν πως θα κάνω παιδιά και στη συνέχεια θα το μετανιώσω. Αλλά ούτε αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι σίγουρη γιατί μπορεί να μετανιώσω κι αν δεν κάνω. Έτσι κατέψυξα τα ωάριά μου, για κάθε περίπτωση».

Παρά το τι μπορεί να σκέφτονται οι άνθρωποι για τη σχέση τους, η Πόλσον δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι «περίεργο» στο να «αγαπάς τον πιο εντυπωσιακό άνθρωπο στον πλανήτη».

«Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα» πρόσθεσε. «Εγώ είμαι μια χαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ