Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων για την επίθεση Ρουβίκωνα: οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν και τα όπλα τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων για την επίθεση Ρουβίκωνα: οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν και τα όπλα τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το είδαμε κι αυτό, το ανήκουστο...λέει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων για την επίθεση του Ρουβίκωνα, στο πιο καλά φυλασσόμενο κτήριο στην ελληνική επικράτεια.

Επίθεση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Είναι δυνατόν; Εσπασαν όλες οι κόκκινες γραμμές και θα μπορούσαμε να είχαμε και τεράστιο θέμα, αφού σε μια τέτοια εισβολή, οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν και τα όπλα τους λέει ο κ.Μπαλάσκας. Στο ίδιο κτήριο βρίσκεται η ΕΥΠ και βρίσκονται και ξένες υπηρεσίες. Καταλαβαίνετε πόσο ευαίσθητο θέμα είναι η επίθεση σε ένα τέτοιο κτήριο; Το θέμα είναι πολιτικό και είναι τεραστίων διαστάσεων. Πρέπει να απαντηθεί από την Κυβέρνηση και άμεσα. Μιλάμε για επίθεση στην καρδιά της ασφάλειας της ελληνικής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ