Πανελλήνιες 2018: Αυτά είναι τα θέματα σε Μαθηματικά και Αρχαία - iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2018: Αυτά είναι τα θέματα σε Μαθηματικά και Αρχαία

Συνεχίζεται η αγωνία για τις Πανελλήνιες 2018 -Σε μαθηματικά και Αρχαία στις σημερινές εξετάσεις / EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τις 10:00 το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018.


Υπενθυμίζεται πως οι Πανελλήνιες συνεχίζονται σήμερα με το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων.
Συγκεκριμένα στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ) και στα Μαθηματικά (Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &ΠΛΗΡ/ΚΗΣ) διαγωνίζονται σήμερα Δευτέρα, στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, οι υποψήφιοι για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς: «Τα θέματα κρίνονται απαιτητικά ως προς τις πράξεις τους χωρίς ωστόσο τις καινοτομίες και τις δυσκολίες της προηγούμενης χρονιάς. Η ροή της επίλυσης για τους καλά προετοιμασμένους υποψηφίους είναι ανεμπόδιστη στα τρία πρώτα ζητήματα, ενώ το τέταρτο ζήτημα κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο».

Στα Αρχαία το διδαγμένο κείμενο ήταν από την Πλάτωνος Πολιτεία (519c-520a) ενώ το αδίδακτο κείμενο ήταν από την Αριστοτέλους Ρητορική και συγκεκριμένα ένα απόσπασμα για τη σχέση ρητορικής και διαλεκτικής.

Τα θέματα

Tα θέματα των Μαθηματικών των ημερησίων ΓΕΛ

Τα θέματα των Μαθηματικών των εσπερινών ΓΕΛ

Τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών των ημερήσιων ΓΕΛ:

Τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών των Εσπερινών ΓΕΛ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ