Προκλητικός ο γαμπρός του Ερντογάν, εκβιάζει την Ελλάδα για τους 8 με τη συμφωνία για τους πρόσφυγες - iefimerida.gr

Προκλητικός ο γαμπρός του Ερντογάν, εκβιάζει την Ελλάδα για τους 8 με τη συμφωνία για τους πρόσφυγες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γαμπρός του Ερντογάν ήταν αυτός που ανέλαβε να συνεχίσει τις προκλήσεις κατά της Ελλάδας, με αφορμή τους οκτώ στρατιωτικούς.

Ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος συμμετέσει στην κυβέρνηση ως υπουργός Ενέργειας, αναφέρθηκε στους 8 προειδοποιώντας την Ελλάδα ότι η Τουρκία δεν είναι πλέον αδύναμη.

«Όταν απέτυχε το πραξικόπημα μπήκαν στο ελικόπτερο και κατέφυγαν στην Ελλάδα μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου. Τους έδωσαν δικαίωμα ασύλου. Πού είναι η δημοκρατία σας; Η βούληση του λαού; Οι εκλογές; Ποια ήταν η απάντηση μας; Θα παρακολουθήσετε την διαδικασία επανεισδοχής, μπροστά σας δεν υπάρχει πια μία Τουρκία που είναι αδύναμη» ανέφερε.

Να σημειωθεί ότι για ακόμη μία φορά ο Ερντογάν και «συνοδοιπόροι» του ακολουθούν την γνωστή τους τακτική ώστε να αποκομίσουν πολιτικό όφελος στις ερχόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ταγίπ Ερντογάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ