Συμβολική φωτογραφία μήνυμα Ζάεφ-Ντιμιτρόφ προς Αθήνα: Στην ίδια γραμμή - iefimerida.gr

Συμβολική φωτογραφία μήνυμα Ζάεφ-Ντιμιτρόφ προς Αθήνα: Στην ίδια γραμμή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προσωπική διάψευση των εικασιών που τον θέλουν να έχει έλθει σε ρήξη με τον υπουργό Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ, προέβη ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα του προς την Αθήνα.

Οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν εξόρμηση στη Στρούμιτσα μετά τα συνεχή δημοσιεύματα ότι υπάρχει διαφωνία για το θέμα του ονοματολογικού των Σκοπίων.

Ο Ζάεφ ανήρτησε στο Twitter φωτογραφίες που εικονίζουν τον ίδιο, τον Ντιμιτρόφ και τις συζύγους τους, προσθέτοντας με νόημα το σχόλιο: «Στην ίδια γραμμή». Οι δύο άνδρες, μάλιστα, απήλαυσαν το απόγευμά τους οδηγώντας «γουρούνες» στους δρόμους του χωριού όπου ο πρωθυπουργός διατηρεί εξοχική κατοικία.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν εκτιμήσεις στους κόλπους της ελληνικής κυβέρνησης ότι η καθυστέρηση στην τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Ζάεφ με τον ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα οφειλόταν σε διαφωνίες του σκοπιανού πρωθυπουργού με τον πρώτο διπλωμάτη του, ο οποίος φερόταν να έχει υιοθετήσει μια πιο συντηρητική στρατηγική στην διαπραγμάτευση.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό του Ζόραν Ζάεφ:

Συμβολική φωτογραφία μήνυμα Ζάεφ-Ντιμιτρόφ προς Αθήνα: Στην ίδια γραμμή | iefimerida.gr 0
Συμβολική φωτογραφία μήνυμα Ζάεφ-Ντιμιτρόφ προς Αθήνα: Στην ίδια γραμμή | iefimerida.gr 1
Συμβολική φωτογραφία μήνυμα Ζάεφ-Ντιμιτρόφ προς Αθήνα: Στην ίδια γραμμή | iefimerida.gr 2
Συμβολική φωτογραφία μήνυμα Ζάεφ-Ντιμιτρόφ προς Αθήνα: Στην ίδια γραμμή | iefimerida.gr 3

На иста линија. :)

Νωρίτερα, «δεν υπάρχουν διαφορετικές θέσεις και διαφωνίες στην κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μίλε Μποσνιακόφσκι με αφορμή δημοσιεύματα σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης και τονίζει πως η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ ενωμένη ασχολείται με την επίλυση των διαφορών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκόπια ντιμιτροφ ΖΑΕΦ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ