Επικοινωνία Παυλόπουλου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο - iefimerida.gr

Επικοινωνία Παυλόπουλου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Προκόπης Παυλόπουλος/ Φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος ο οποίος συνδεόταν με μακροχρόνια φιλία με τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον γιο του εκλιπόντα Δημήτρη και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Ο κ. Παυλόπουλος θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε με ανακοίνωσή του και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Η επίσημη δήλωση του κ. Βασιλειάδη: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατάφερε κάτι σπάνιο στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς μέσα από τη διαδρομή του ως αθλητικός παράγοντας και την τεράστια προσφορά του στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, κέρδισε καθολικά το σεβασμό ακόμη και των αντιπάλων του. Τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του και την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Σταύρος Θεοδωράκης: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εκπροσωπούσε μια γενιά επιχειρηματιών που σιγά σιγά χάνεται από τη χώρα».

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εκπροσωπούσε μια γενιά επιχειρηματιών που σιγά σιγά χάνεται από τη χώρα. Δουλευταράς, εφευρετικός, πεισματάρης, με πίστη στους Έλληνες - στα μυαλά τους και στα χέρια τους. Τα συλλυπητήρια μου στη μεγάλη οικογένειά του - προσωπική, επιχειρηματική, αθλητική», αναφέρει ο επικεφαλής του ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο twitter.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εκπροσωπούσε μια γενιά επιχειρηματιών που σιγά σιγά χάνεται από τη χώρα. Δουλευταράς, εφευρετικός, πεισματάρης, με πίστη στους Έλληνες - στα μυαλά τους και στα χέρια τους. Τα συλλυπητήριά μου στη μεγάλη οικογένειά του - προσωπική, επιχειρηματική, αθλητική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ