Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε πως έχει να κάνει σχέση τρία χρόνια και εξήγησε γιατί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε πως έχει να κάνει σχέση τρία χρόνια και εξήγησε γιατί [βίντεο]

Αλέξης Γεωργούλης/ Φωτογραφία:NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης σε συνέντευξή του.

Ο αγαπητός ηθοποιός παρ΄όλο που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις, μίλησε στην εκπομπή Dot για τα προσωπικά του, εξηγώντας γιατί δεν έχει κάνει σχέση εδώ και τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι σχέσεις όπως είπε χρειάζεται σχέδιο για να στεριώσουν, θυσίες, αλλά και μια άλλη ζωή ενδεχομένως από αυτή που κάνει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αμερική.

«Έχω τώρα τρία χρόνια που δεν είμαι σε σχέση. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για ό,τι προκύψει. Αυτό δεν είναι καλό για να κρατηθεί μια σχέση. Μπορεί να προκύψει κάτι άλλο και να φύγεις. Όταν είσαι ανοιχτός η ροή δεν σταματά, τα ερεθίσματα. Μπορεί να ερωτευτείς, αλλά ο έρωτας δεν σε ρωτάει. Για να έχεις μόνιμη σχέση πρέπει να έχεις σχέδιο. Χωρίς σχέδιο, αγάπη δεν μπορεί να στεριώσει. Να πεις ότι είμαι εδώ, θα κάνω αυτές τις θυσίες για να κρατηθώ εδώ, αν κάτι δεν μου αρέσει θα κάνω πίσω για να δώσω χώρο στον άλλο. Οι θυσίες αυτές γίνονται όχι γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, αλλά γιατί το επιλέγεις. Αν το κάνεις επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είσαι δέσμιος μιας κατάστασης, όπου ο άλλος αρχίζει να το εκμεταλλεύεται, οπότε η σχέση αρχίζει να αρρωσταίνει. Άρα φεύγεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ