Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Αυστρία -Προειδοποιεί με «πόλεμο μεταξύ σταυρού και ημισελήνου» - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Αυστρία -Προειδοποιεί με «πόλεμο μεταξύ σταυρού και ημισελήνου»

Ταγίπ Ερντογάν/ Φωτογραφία:AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία κριτική στην απόφαση του καγκελάριου της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς να κλείσει τεμένη στην χώρα του προκειμένου να καταπολεμηθεί το «πολιτικό ισλάμ» εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Σαββάτο, προειδοποιώντας για έναν «πόλεμο μεταξύ σταυρού και ημισελήνου».

«Αυτά τα μέτρα που έλαβε ο Αυστριακός πρωθυπουργός, φοβάμαι, ότι οδηγούν τον κόσμο σε έναν πόλεμο μεταξύ σταυρού και ημισελήνου», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του το Σάββατο το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη.

Η δήλωση Ερντογάν έγινε μια μέρα μετά την ανακοίνωση από τον συντηρητικό καγκελάριο της Αυστρίας Κουρτς ότι η χώρα του ενδέχεται να απελάσει έως και 60 ιμάμηδες και να κλείσει επτά τεμένη που χρηματοδοτούνται από την Άγκυρα προκειμένου να καταπολεμηθεί το «πολιτικό ισλάμ».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερντογάν τεμένη Αυστρία κριτική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ