«Ψήνεται» prequel του Game of Thrones -Θα μάθουμε την πραγματική ιστορία των White Walkers [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ψήνεται» prequel του Game of Thrones -Θα μάθουμε την πραγματική ιστορία των White Walkers [εικόνες]

Game of Thrones (Φωτογραφία: Game of Thrones)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανς του Game of Thrones ετοιμαστείτε... Το HBO ζήτησε να γίνει γύρισμα για το prequel της σειράς για να δούμε τι είχε συμβεί χιλιάδες χρόνια πριν την Καλίσι και τον Τζον Σνόου.

Το prequel, όπως αναφέρει ο Guardian, θα μας αφηγηθεί την καταγωγή του κόσμου από την χρυσή εποχή των Ηρώων και θα μας ταξιδέψει μέχρι την πιο σκοτεινή ώρα.

«Ψήνεται» prequel του Game of Thrones -Θα μάθουμε την πραγματική ιστορία των White Walkers [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Westeros μέχρι την πραγματική προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Starks ... η ιστορία δεν είναι αυτή που νομίζουμε», αναφέρει το HBO.

Την ώρα που όλοι οι φανς αδημονούν για τον νέο και τελευταίο κύκλο, η είδηση για το prequel κάνει αρκετούς να χαμογελάσουν. Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή, ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει ο συγγραφέας George RR Martin δουλεύει σε παραπάνω από μία ιστορίες που έχουν ως βάση την σειρά των εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Αλλωστε, όλοι δίνουν προτεραιότητα στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones που θα δούμε στις οθόνες μας το 2019. (Ναι, αργεί!).

«Ψήνεται» prequel του Game of Thrones -Θα μάθουμε την πραγματική ιστορία των White Walkers [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Game of Thrones

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones prequel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ