Η Μελάνια δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο -Τι είπε ο Τραμπ για την υγεία της - iefimerida.gr

Η Μελάνια δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο -Τι είπε ο Τραμπ για την υγεία της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση της υγείας της Μελάνια Τραμπ, έπειτα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα, ήταν ο λόγος που δεν συνόδευσε τον Αμερικανό πρόεδρο στη Σύνοδο των G7, στον Καναδά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν επιτρέπεται ακόμη να ταξιδέψει με αεροπλάνο, ενώ έδωσε νέα στοιχεία για την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί η σύζυγός του.

«Η Πρώτη Κυρία είναι καλά, εδώ», έδειξε ο Τραμπ δείχνοντας τα επάνω παράθυρα του Λευκού Οίκου, κατά την αναχώρησή του για τον Καναδά. «Ηθελε να έρθει. Δεν μπορεί να πετάξει για έναν μήνα, λένε οι γιατροί», συμπλήρωσε. Μάλιστα, μίλησε για «επέμβαση», αναφερόμενος στον λόγο που μπήκε στο νοσοκομείο η Μελάνια Τραμπ τον προηγούμενο μήνα, ενώ έως τώρα ο Λευκός Οίκος έκανε λόγο για «ιατρική διαδικασία».

«Εκανε μια μεγάλη επέμβαση. Διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες. Τα πάει πολύ καλά», συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Στις 14 Μαΐου, όταν η Πρώτη Κυρία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, η εκπρόσωπός της έκανε λόγο για «διαδικασία εμβολισμού στα νεφρά», ενώ η Μελάνια Τραμπ νοσηλεύθηκε για αρκετές ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ