Γιατί αυτή η οικογενειακή φωτογραφία που η ανέβασε η Βικτόρια Μπέκαμ δέχτηκε καταιγισμό σχολίων - iefimerida.gr

Γιατί αυτή η οικογενειακή φωτογραφία που η ανέβασε η Βικτόρια Μπέκαμ δέχτηκε καταιγισμό σχολίων

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ/ Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oταν μιλάμε για Διαδίκτυο, δεν υπάρχουν όρια. Κατασκευάζονται φήμες και παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ακόμα και μέσα σε λίγες ώρες.

Η προσωπική ζωή των σταρ θησιάζεται στον βωμό των κλικ και μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα, ακόμα κι εκεί που δεν υπήρχε.

Η φήμη ότι το ζεύγος Μπέκαμ χωρίζει «φούντωσε» για τα καλά τα τελευταία 24ωρα μιας και εταιρεία στοιχημάτων ανακοίνωσε ότι «αναστέλλει τον στοιχηματισμό για το χωρισμό του Ντέιβιντ με την Βικτόρια Μπέκαμ».

Μετά από αυτό, το διάσημο ζευγάρι που κλείνει σχεδόν δύο δεκαετίες έγγαμης ζωής, θεώρησε ότι έπρεπε να προβεί σε ανακοίνωση μέσω του εκπροσώπου της διαψεύδοντας τις φήμες περί διαζυγίου. Δεν δίστασε να τις χαρακτηρίσει ως «ντροπιαστικές» και «για γέλια». Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Βικτόρια Μπέκαμ στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram δέχτηκε καταιγισμό σχολίων από τους followers της.

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία που δέχτηκε καταιγισμό σχολίων, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ