Ο Μοσκοβισί έγινε πατέρας στα 61! - iefimerida.gr

Ο Μοσκοβισί έγινε πατέρας στα 61!

Ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη χαρά της πατρότητας γεύθηκε για πρώτη φορά στη ζωή του σήμερασε ηλικία 61 ετών ο Πιερ Μοσκοβισί.

Η σύζυγός του Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ και πρώην τσάρου της γαλλικής Οικονομίας, Αν Μισέλ Μπαστερί , έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Ζοζέφ, όπως μεταδίδει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien. Tον περασμένο Απρίλιο που κυκλοφόρησε η είδηση ότι ήταν έγκυος η 38χρονη οικονομολόγος, ο Μοσκοβισί είχε πει ότι όταν γεννηθεί το μωρό, θα πάρει γονική άδεια δέκα ημερών.

Ο σοσιαλιστής Γάλλος πολιτικός γνώρισε την καταγόμενη από την Κορσική Μπαστερί όταν ήταν ακόμη υπουργός Οικονομικών της χώρας. Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μπαστερί είχε πει ότι «ουδέποτε φαντάστηκε ότι θα παντρευτεί κάποια μέρα τον σοσιαλιστή». Αλλά τελικά, πριν από τρία χρόνια, τους πάντρεψε η δήμαρχος της Γαλλικής πρωτεύουσας Αν Ινταλγκό.

Ο προηγούμενος έρωτος του Μοσκοβισί ήταν η κατά 30χρόνια νεώτερή του ερευνήτρια της Φιλοσοφικής, Μαρί Σαρλίν Πακό, την οποία γνώρισε το 2008 και χώρισαν έξι χρόνια αργότερα, το 2014.

Ο Μοσκοβισί έγινε πατέρας στα 61! | iefimerida.gr 0
Ο Μοσκοβισί έγινε πατέρας στα 61! | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Μοσκοβισί ΑΝ ΜΙΣΕΛ ΜΠΑΣΤΕΡΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ