Οι γυναίκες του Αντονι Μπουρντέν: Οι 2 γάμοι και η σχέση με την Αρτζέντο μέχρι πριν λίγες ημέρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι γυναίκες του Αντονι Μπουρντέν: Οι 2 γάμοι και η σχέση με την Αρτζέντο μέχρι πριν λίγες ημέρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γωστός σεφ Αντονι Μπουρντέν βρέθηκε σήμερα νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Κάισερσμπεργκ.

Βρισκόταν στη γαλλική πόλη για γυρίσματα, τον βρήκε ένας φίλος του. Ηταν 61 ετών και η πιθανότερη αιτία είναι η αυτοκτονία.

Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ. Ο Αντονι Μπουρντέν ήταν ένας από τους γνωστότερους σεφ και παρουσιαστές παγκοσμίως και η αυτοκτονία του, πέρα από θλίψη, προκαλεί και απορίες...

Ενας πετυχημένος επαγγελματίας, με φήμη, ο οποίος φαινόταν να είναι καλά και στην προσωπική του ζωή.

Ο Αντονι Μπουρντέν είχε κάνει δυο γάμους, έχει μια κόρη την 11χρονη Αριάννα και τελευταία έβγαινε με την ηθοποιό Αζια Αρτζέντο.

Μπουρντέν και Αρτζέντο ήταν ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, μια περίοδος έντονη για την ηθοποιό καθώς ήταν μια από τις γυναίκες θύματα του Χάρβεϊ Γουάνστιν και μια από εκείνες που είχαν την τόλμη να τον κατηγορήσουν δημόσια.

Και κάπως έτσι και ο ίδιος ο Μπουρντέν ήταν ένας από τους δημόσιους επικριτές του Χάρβεϊ Γουάνστιν και θερμός υποστηρικτής του κινήματος #MeToo.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Αρτζέντο εθεάθη στη Ρώμη να γελάει με το ρεπόρτερ Χιούγκο Κλεμέντ. Είναι άγνωστο, όπως σημειώνει η Daily Mail, αν η Αρτζέντο ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Μπουρντέν.

Δυο ώρες πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του Μπουρντέν η Αρτζέντο είχε ανεβάσει ένα instagram story που έδειχνε την ίδια να φοράει ένα μπλουζάκι που έγραφε «να πάτε να γ@@@@ όλοι» και έγραφε «ξέρεις ποιος είσαι».

Η τελευταία φωτογραφία του Αντονι Μπουρντέν στο Instagram της ήταν στις 30 Μαϊου: Τον έδειχνε να κάθεται και να κρατά σημειώσεις, πάνω σε ένα πλοίο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις 30 Μάι, 2018 στις 6:27 πμ PDT

Δύο εβδομάδες νωρίετερα είχε ποστάρει ένα βιντεάκι με την ίδια και τον Μπουρντέν στην Φλωρεντία, όπου γύριζαν ένα επεισόδιο της εκπομπής του μαζί.

Move aside @anthonybourdain. @asiaargento shows how fishing is done in Southern Italy on @cnnorigseries' #PartsUnknown Sunday at 9p.

A post shared by Explore Parts Unknown (@partsunknowncnn) on Nov 24, 2017 at 8:59am PST

And here is photo evidence of @AsiaArgento kicking @AnthonyBourdain's butt at fishing. You're welcome, internet. @dealallen Link in the bio #PartsUnknown #AnthonyBourdain #Puglia #SouthernItaly #Italy

A post shared by Explore Parts Unknown (@partsunknowncnn) on Nov 27, 2017 at 2:00pm PST

Ο πρώτος γάμος του Αντονι Μπουρντέν ήταν με την Νάνσι Πουτκόσκι. Παντρεύτηκαν το 1985 χώρισαν το 2005 και δυο χρόνια αργότερα παντρεύτηκε την Οτάβια Μπούσια με την οποία χώρισαν το 2016.

Με την Οτάβια Μπούσια

Η Αρτζέντο φαίνεται ότι είχε ανανεώσει τον σεφ. Ο ένας είχε βρει στον άλλον έναν κομμάτι του εαυτό τους. Είχαν κάποιες δόσεις... αλητείας και οι δυο που φαίνεται ότι τους ένωνε. Σίγουρα, πάντως, ο Μπουρντέν είχε βρει στο πρόσωπο της Αρτζέντο την τέλεια παρέα για τα ατελείωτα ταξίδια του. Και εκείνη δεν σταματούσε να ποστάρει κοινές τους φωτογρασφίες στο Instagram:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις 27 Μάι, 2018 στις 12:07 πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις 23 Μάι, 2018 στις 1:29 πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις 27 Απρ, 2018 στις 4:24 πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις 3 Φεβ, 2018 στις 4:03 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις 28 Ιαν, 2018 στις 10:08 μμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις 25 Ιαν, 2018 στις 3:32 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις 3 Νοέ, 2017 στις 12:22 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άντονι Μπουρντέν Άζια Αρτζέντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ