Αντονι Μπουρντέν, ο σεφ που έφαγε με τον Μπαράκ Ομπάμα σε ένα ταπεινό εστιατόριο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αντονι Μπουρντέν, ο σεφ που έφαγε με τον Μπαράκ Ομπάμα σε ένα ταπεινό εστιατόριο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ταπεινό γεύμα σε ένα φτωχικό εστιατόριο στο Ανόι, δεν είναι το συνηθισμένο μέρος για να απολαύσει το γεύμα του ένας Αμερικανός πρόεδρος και ένας διάσημος σεφ.

Κι όμως, ο Μπαράκ Ομπάμα άλλαξε το πρόγραμμα του ταξιδιού του στην Ασία τον Μάιο του 2016, για να φάει με τον διάσημο και συνήθως εριστικό σεφ και γευσιγνώστη. Οι δύο τους συναντήθηκαν σε ένα διόλου «φανταχτερό» εστιατόριο στο Ανόι, με πλαστικά σκαμπό, συνηθισμένους απλούς πελάτες, που ούτε καν τους αναγνώρισαν και ήπιαν μπίρα από το μπουκάλι.

The President's chopstick skills are on point . #buncha #hanoi

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on May 23, 2016 at 7:22am PDT

Μετά από το γεύμα στο Bún chả Hương Liên, όπως λεγόταν το εστιατόριο, ο Μπουρντέν έγραψε στο Twitter ότι ο λογαριασμός ήταν μόλις 6 δολάρια και τον πλήρωσε ο ίδιος, κερνώντας το γεύμα στον Ομπάμα.

splash2018@Iefim

Μεταξύ άλλων έφαγαν φτηνά, αλλά πεντανόστιμα νουντλς, και απόλαυσαν κρύα ντόπια μπύρα, όπως έγραψε ο σεφ, ο οποίος μάλιστα στο Instagram έκανε και... κομπλιμέντο στον Ομπάμα, γράφοντας ότι χειρίζεται σωστά τα τσόπστικ.

Low plastic stool, cheap but delicious noodles, cold Hanoi beer. pic.twitter.com/KgC3VIEPQr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ