Τρίκαλα: Ληστές δολοφόνησαν 82χρονο μέσα στο σπίτι του- Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τρίκαλα: Ληστές δολοφόνησαν 82χρονο μέσα στο σπίτι του- Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι [εικόνες & βίντεο]

Δολοφονία/ Φωτογραφία trikalazoom
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός εντοπίστηκε ο 82χρονος συνταξιούχος του ΟΓΑ Δήμητρης Νταμάγκας απο την οικιακή βοηθό σήμερα το πρωί στο χωριό Ζηλευτή Τρικάλων.


Ο άτυχος ηλικιωμένος δέχθηκε τα χτυπήματα των ληστών μέσα στο σπίτι του και έχασε τη ζωή του. Μιλώντας οι φίλοι του ηλικιωμένου αποκαλύπτουν, πως ο 82χρονος δεν ήταν πλούσιος αλλά φτωχός, έπαιρνε μια μικρή σύνταξη του ΟΓΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας έμενε μόνος στο σπίτι το βράδυ του άγριου φονικού.

Η δολοφονία του 82χρονου έχει φοβίσει τους ηλικιωμένους κάτοικους του χωριού και κλειδώνονται απο νωρίς στα σπίτια τους.

Τρίκαλα: Ληστές δολοφόνησαν 82χρονο μέσα στο σπίτι του- Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Τρίκαλα: Ληστές δολοφόνησαν 82χρονο μέσα στο σπίτι του- Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πηγή: trikalazoom.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστές Τρίκαλα δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ