Πανελλήνιες 2018: Οι απαντήσεις σε Νεοελληνική Γλώσσα, Εκθεση - iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2018: Οι απαντήσεις σε Νεοελληνική Γλώσσα, Εκθεση

Πρεμιέρα για τις Πανελλήνιες στα ΓΕΛ / Φωτογραφία: Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βατά, αναμενόμενα, από τα «σούπερ SOS», φαίνεται ότι ήταν τα θέματα που έπεσαν στη Νεοελληνική Γλώσσα, στην πρεμιέρα για τις Πανελλήνιες 2018 στα ΓΕΛ.

Οι υποψήφιοι στις Πανελλλήνιες 2018 εξετάστηκαν σε κείμενο του Δ. Μαρωνίτη για την εκπαίδευση και κλήθηκαν να γράψουν ένα δικό τους άρθρο για τον παιδευτικό, διαπαιδαγωγικό ρόλο της εκπαίδευσης, αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους η σχολική κοινότητα -εκπαιδευτικοί και μαθητές- μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση αυτού του ρόλου.

Το θέμα της Έκθεσης, βέβαια, φαίνεται πως έκρυβε μια μικρή παγίδα.

Δείτε τις απαντήσεις στο εξεταζόμενο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας στις Πανελλήνιες 2018, σύμφωνα με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς:

Καθώς οι απαντήσεις στα θέματα για τη Νεοελληνική Γλώσσα στις Πανελλήνιες 2018 ανανεώνονται συνεχώς, μπορείτε να δείτε για update στο σάιτ των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία των Φροντιστών Εκπαιδευτικών Ελλάδος σχολιάζει τα σημερινά θέματα ως εξής:

«Τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας για τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων χαρακτηρίζονται εξαιρετικά απλά, χωρίς καμία πρωτοτυπία τόσο στο επίπεδο των ερωτήσεων όσο και στο επίπεδο της παραγωγής λόγου, όπου ζητήθηκε από τους Υποψηφίους να συντάξουν ένα άρθρο για τη σχολική εφημερίδα αναπτύσσοντας τις απόψεις τους για τον εκπαιδευτικό και παιδευτικό ρόλο του σχολείου και τη συμβολή εκπαιδευτικών και μαθητών / μαθητριών στην αναβάθμιση του δεύτερου ρόλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ