Λεμονόκηπος: Ενα αρχοντικό του 1920 μεταμορφώθηκε σε στέκι που ευωδιάζει τα καλοκαίρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Λεμονόκηπος: Ενα αρχοντικό του 1920 μεταμορφώθηκε σε στέκι που ευωδιάζει τα καλοκαίρια [εικόνες]

O εσωτερικός χώρος του Λεμονόκηπου/ lemonokipos.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα υπέροχο αρχοντικό του 1920 μεταμορφώθηκε σε ένα σπιτικό χώρο στη Φιλαδέλφεια από τα αδέρφια Μιχάλη και Γιάννη Ντικίδη, που φυσικά έγινε γνωστό χάρη στον φημισμένο του λεμονόκηπο,- από όπου και το όνομά του- που τώρα το καλοκαίρι ευωδιάζει και αποτελεί μια μικρή όαση δροσιάς για τις ζεστές νύχτες.

Στο εσωτερικό του, μια υπέροχη σάλα, με ελαφρώς country style αισθητική κι αριστοκρατική αύρα, είναι το δημιούργημα της γυναίκας του Γιάννη, της Σόφι που με τις εικαστικές της παρεμβάσεις, μετέτρεψε ένα παραμελημένο συντριβάνι σε «χρυσό» τζάκι, αναδεικνύοντας την υπέροχη πέτρα του, ζωγράφισε τις κολώνες στο χέρι, το όπως και τις καρέκλες, τα τραπέζια και τους καθρέφτες.

Στα τζάμια μπήκε βιτρώ, οι παραδοσιακές πόρτες χειροτεχνήθηκαν με σεβασμό και σε συνδυασμό με τα υπέροχα πλακάκια, ενώ τα σκαλιστά έπιπλα και τα φωτιστικά από φυσικό γυαλί δημιουργούν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα που θα σας ταξιδέψει τον χρόνο.

Δείτε φωτογραφίες από το μαγαζί και διαβάστε λεπτομέρειες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΜΟΝΟΚΗΠΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ