Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου τα ρούχα που φορούσαν οι Μπέκαμ στο γάμο Χάρι-Μέγκαν - iefimerida.gr

Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου τα ρούχα που φορούσαν οι Μπέκαμ στο γάμο Χάρι-Μέγκαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην πήρατε πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο, αλλά μπορείτε να ζήσετε έστω και μια στάλα από την μαγεία του, ιδίως αν είστε θαυμαστές του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της συζύγου του.

Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου τα ρούχα που φορούσαν οι Μπέκαμ  στο γάμο Χάρι-Μέγκαν | iefimerida.gr 0

Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως βγάζει σε δημοπρασία το κοστούμι του Dior Homme, που φορούσε στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαϊου, ενώ και η σύζυγός του, Βικτόρια επίσης θα δημοπρατήσει το μπλε μίντι φόρεμα από την κολεξιόν της άνοιξη / καλοκαίρι 2019.

Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου τα ρούχα που φορούσαν οι Μπέκαμ  στο γάμο Χάρι-Μέγκαν | iefimerida.gr 1

Το δυναμικό ζευγάρι έδειχνε εξαιρετικά κομψό στο βασιλικό γάμο τον περασμένο μήνα. Ο Ντέιβιντ αναμενόμενα, ήταν ένας από τους πιο καλοντυμένους καλεσμένους, με το γκρι κοστούμι του που είχε ραμμένο στο εσωτερικό του τα αρχικά του ονόματός του «DB» - σε περίπτωση που ξεχάσεις σε ποιον ανήκει.

Ο 43χρονος ποδοσφαιριστής, το συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο γκρι γιλέκο, πουκάμισο από αιγυπτιακό βαμβάκι, γκρι σατέν γραβάτα και μαύρα δερμάτινα παπούτσια.

Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου τα ρούχα που φορούσαν οι Μπέκαμ  στο γάμο Χάρι-Μέγκαν | iefimerida.gr 2

Η Βικτόρια, για άλλη μία φορά, απέδειξε πόσο καλή γνώστης της μόδας είναι με το μίντι φόρεμα με τον φιόγκο στο λαιμό και τα μανίκια που είχαν ένα μεγάλο άνοιγμα. Το συνδύασε με ένα μπλε καπέλο ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιάσει σε μια κομψή αλογοουρά.

Ο Ντέιβιντ αποκάλυψε μέσω Instagram πως τα έσοδα από την διαδικτυακή δημοπρασία, θα πάνε στο We Love Manchester Emergency Fund. Φωτογραφήθηκε κρατώντας μια κάρτα που έγραφε: «Τα δικά μας γαμήλια ρούχα και η υποστήριξη σε έναν καλό σκοπό».

To support the incredible work of The We Love Manchester Emergency Fund and the families affected by the Manchester attack last year, @victoriabeckham and I have partnered with @omazeworld to give you the chance to own our wedding outfits. Head over to omaze.com/beckham for details. @mrkimjones @victoriabeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jun 7, 2018 at 6:43am PDT

Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου τα ρούχα που φορούσαν οι Μπέκαμ  στο γάμο Χάρι-Μέγκαν | iefimerida.gr 3

Ο Ντέιβιντ εξήγησε: «Για να υποστηρίξουμε το απίστευτο έργο του The We Love Manchester Emergency Fund και των οικογενειών που επλήγησαν από την επίθεση στο Μάντσεστερ πευσι, η Βικτόρια κι εγώ συνεργαστήκαμε με το @omazeworld για να σας δώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ρουα που φορούσαμε στο γάμο».

Το The We Love Manchester Emergency Fund ιδρύθηκε λίγο μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ Αρένα λίγο πριν από έναν χρόνο. Οι δωρεές στο ταμείο βοηθούν στην ανακούφιση των οικονομικών αναγκών των θυμάτων και των επιζώντων της καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών και των εξαρτημένων από αυτούς που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν κατά τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ