Επέστρεψαν από τον μήνα του μέλιτος Χάρι και Μέγκαν – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Επέστρεψαν από τον μήνα του μέλιτος Χάρι και Μέγκαν – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν στο Λονδίνο μετά το μήνα του μέλιτος και μάλιστα ο δούκας του Σάσεξ επέστρεψε και στα βασιλικά του καθήκοντα.

Ενώ ο ακριβής προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού τους παραμένει ένα καλά κρυμμένο μυστικό, το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του στην βρετανική πρωτεύουσα και εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στο ανάκτορο του Κένσινγκτον ως παντρεμένο ζευγάρι.

Harry was guest of honour @onsideyz gala dinner at Kensington Palave tonight. Host David Walliams made everyone laugh by introducing him as a newly-married man! #dukeofsussex #duchessmeghan #duchessofsussex #princeharry #meghanandharry #meghanmarkle #harryandmeghan #britishroyalfamily #royalfamily

A post shared by CαΜβrιdgε & Sυssεχ (@sussexsandcambridge) on Jun 7, 2018 at 7:07pm PDT

Αμέσως μετά την επιστροφή τους, ο Χάρι επανήλθε δριμύτερο σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα – να υπερασπίζεται τις φιλανθρωπικές του δράσεις. Το βράδυ της Πέμπτης το πέρασε υποδεχόμενος την φιλανθρωπική οργάνωση On Side Youth Zones στο παλάτι του Κένσινγκτον όπου βοήθησε στο φιλανθρωπικό γκαλά, που διοργάνωσε ο Ντέιβιντ Γουάλιαμς.

Chatting with Prince Harry about mental health, and the pressures faced by young people today. Incredible support from him for the Inspire Youth charity we back in the North West We maaay have also talked about helicopters.. Absolute gentleman x

A post shared by David Price (@davyprice) on Jun 7, 2018 at 12:48pm PDT

Η επιστροφή του ζεύγους στο Λονδίνο ήταν κάτι που περίμεναν πολύ, πριν από τις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια της βασίλισσας, το Trooping The Color, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ το Σάββατο. Ο πρίγκιπας Χάρι και η νέα του σύζυγος θα ενταχθούν στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Γουίλιαμ, της δούκισσας Κέιτ και των μεγαλύτερων παιδιών τους, πρίγκιπα Τζορτ και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

A post shared by Umar Kamani (@umarkamani) on Jun 7, 2018 at 11:46am PDT

Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, η βασιλική οικογένεια αναμένεται να εμφανιστεί σύσσωμη και πάλι στο μπαλκόνι, αυτή τη φορά όμως μαζί με το νέο μέλος, τη δούκισσα του Σάσεξ.

Επέστρεψαν από τον μήνα του μέλιτος Χάρι και Μέγκαν – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ