Εκτορας Κουφοντίνας: Πιστεύουν ότι θα λυγίσουν τον πατέρα μου μετά από 21 χρόνια στη 17Ν; - iefimerida.gr

Εκτορας Κουφοντίνας: Πιστεύουν ότι θα λυγίσουν τον πατέρα μου μετά από 21 χρόνια στη 17Ν;

Δημήτρης Κουφοντίνας/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, τοποθετήθηκε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για την απεργία πείνας που πραγματοποιεί ο πατέρας του, αλλά και τις δηλώσεις του ότι δεν θα υπογράψει δήλωση μετάνοιας για όσα έκανε ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Και μια προσωπική απορία: Τι περιμένουν; Τι νομίζουν; Πιστεύουν ότι θα τον λυγίσουν, μετά από 21 χρόνια στην 17Ν και ύστερα από 16 χρόνια στη φυλακή; Αυτό τον άνθρωπο; Βρήκαν τον Κουφοντίνα, για να το παίξουν «σκληροί», αφού πρώτα υπέγραψαν και παρέδωσαν τα πάντα;», έγραψε χαρακτηριστικά Έκτορας Κουφοντίνας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο εκτελεστής της 17Ν μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η μεταφορά του στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη, καθώς η υγεία του επιβαρύνθηκε λόγω της απεργίας πείνας που κάνει από τις 30 Μαΐου. Σημειώνεται ότι, πραγματοποιεί απεργία πείνας, καθώς έχει καταθέσει αίτημα για τρίτη χορήγηση άδειας από τις φυλακές.

Εκτορας Κουφοντίνας: Πιστεύουν ότι θα λυγίσουν τον πατέρα μου μετά από 21 χρόνια στη 17Ν; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ