Ο γιος του ΠτΔ Βασίλης Παυλόπουλος στο ψηφοδέλτιο του Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ο γιος του ΠτΔ Βασίλης Παυλόπουλος στο ψηφοδέλτιο του Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: Tharrosnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρα εκλογών είναι η Παρασκευή για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Μία ημέρα στην οποία ο Ερασιτέχνης αναμένεται να αλλάξει εποχή αφού θα περάσει στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που... βγαίνει μπροστά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο.

Στόχος για να μπορούν διεξαχθούν οι εκλογές είναι να υπάρξει απαρτία των ταμειακώς εντάξει μελών του συλλόγου, δηλαδή να βρεθούν περισσότεροι από τους μισούς.

Η πλήρης λίστα των μελών που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο δεν ανακοινωθεί. Σίγουρα, όμως τέσσερα από τα μέλη είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (επικεφαλής), ο Στέφανος Αυγουλέας, ο Βασίλης Παυλόπουλος και ο Αλέξανδρος Έλληνας.

Ο Βασίλης Παυλόπουλος είναι γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Είναι 39 χρονών και σπούδασε στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Aix en Provence και στη συνέχεια στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Στο παρελθόν έχει διατελέσει και πάλι μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, επί θητείας Μιχάλη Κίτσιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ