Νέα επεισόδια, ένταση και χημικά στο ΣΕΦ -Απόπειρα ντου στα αποδυτήρια και καταγγελίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα επεισόδια, ένταση και χημικά στο ΣΕΦ -Απόπειρα ντου στα αποδυτήρια και καταγγελίες [εικόνες]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό σε 1-1 στο πλαίσιο των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, αλλά στο ΣΕΦ η ατμόσφαιρα μύριζε... μπαρούτι.

Η έκρυθμη κατάσταση πριν από τον δεύτερο τελικό, κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά το φινάλε, με τα σοβαρά επεισόδια, τις «μάχες» των οπαδών του Ολυμπιακού με την αστυνομία, τις υλικές ζημίες, τις επτά συλλήψεις και την μία προσαγωγή, καθώς και τη χρήση δακρυγόνων, ενδέχεται να τιμωρήσουν τους Πειραιώτες, ενόψει του 4ου τελικού.

Πάντως, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ κατήγγειλε τη συμπεριφορά της Αστυνομίας προς τον κόσμο, αλλά και προς τα μέλη της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Μάλιστα, οι Πειραιώτες αναφέρουν πως άνθρωπος της Αστυνομίας είπε χαρακτηριστικά προς τα μέλη των Πειραιωτών «Έρχεται ο μπαμπάς σας ο Γιαννακόπουλος», φέρνοντας ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση και ένταση.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» κατήγγειλαν ότι έγινε απόπειρα για «ντου» από το πίσω μέρος των αποδυτηρίων, όπως επίσης τη ρίψη μια κροτίδας και είχαν μείνει... εγκλωβισμένοι στα αποδυτήρια τους για πάρα πολλή ώρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, η αστυνομία απώθησε όσους βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να χτυπούν τις πόρτες, ενώ έσπασαν μάλιστα μια έξω από τα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός πήρε επίθεση θέση για τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ και έκανε λόγο για «σκάνδαλο» εάν και εφόσον υπάρξει τιμωρία. Συγκεκριμένα συνέδεσαν τα επεισόδια με τα γεγονότα του τελικού κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. «Μετά τα όσα έγιναν στον τελικό του ποδοσφαίρου έτσι και τολμήσουν να τιμωρήσουν την ομάδα θα είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο» ήταν η επίσημη θέση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Φωτογραφίες από τις ζημιές:

Νέα επεισόδια, ένταση και χημικά στο ΣΕΦ -Απόπειρα ντου στα αποδυτήρια και καταγγελίες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νέα επεισόδια, ένταση και χημικά στο ΣΕΦ -Απόπειρα ντου στα αποδυτήρια και καταγγελίες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Νέα επεισόδια, ένταση και χημικά στο ΣΕΦ -Απόπειρα ντου στα αποδυτήρια και καταγγελίες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Νέα επεισόδια, ένταση και χημικά στο ΣΕΦ -Απόπειρα ντου στα αποδυτήρια και καταγγελίες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ