Απών από το ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος -«Κανείς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ» - iefimerida.gr

Απών από το ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος -«Κανείς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απών θα είναι τελικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΣΕΦ.

Το αφεντικό της ΚΑΕ ΠΑΟ αποφάσισε να μην δώσει το «παρών» στο ντέρμπι καθώς όαναφέρουν από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιχείρησε να επικοινωνήσει χθες με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, στον οποίο έστειλε μήνυμα ρωτώντας τον αν μπορεί να διασφαλίσει πως δεν θα υπάρξει θέμα ασφάλειας κατά την παρουσία του στο ΣΕΦ. Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων» δεν του απάντησε, πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρουν από το «τριφύλλι», εξ ου κι η απόφαση για να μην ακολουθήσει την αποστολή για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Και πρόσθεσε πως για το λόγο αυτό δεν θα δεχτεί να φιλοξενήσει ποτέ ξανά στο μέλλον τους αδερφούς Αγγελόπουλους στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ