Εγκλημα στο Μοσχάτο: 16 χρόνια φυλακή για τον παραολυμπιονίκη -Γλίτωσε τα ισόβια - iefimerida.gr

Εγκλημα στο Μοσχάτο: 16 χρόνια φυλακή για τον παραολυμπιονίκη -Γλίτωσε τα ισόβια

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομόφωνα ένοχο έκρινε το Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση του 47χρονου ξενοδόχου Μάριου Λουκόπουλου.

Δικαστές και ένορκοι δεν πείστηκαν από τον ισχυρισμό που προέβαλλε ο κατηγορούμενος ότι βρισκόταν σε άμυνα, του αναγνώρισαν ωστόσο κατά πλειοψηφία το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου. Ενα ελαφρυντικό που «σπάει» την ισόβια κάθειρξη.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλλε στον στον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη ποινή κάθειρξης 16 ετών για την δολοφονία του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου, η οποία ωστόσο δεν θα εκτελεστεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Στον δράστη, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, της εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα και της απαγόρευσης εξόδου εξόδου από τη χώρα

Παράλληλα το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τη δικογραφία στην εισαγγελία προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες τρίτων προσώπων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ