Καμμένος για Σουφλιά: "Χόρευε το τσάμικο της διαπλοκής" - iefimerida.gr

Καμμένος για Σουφλιά: "Χόρευε το τσάμικο της διαπλοκής"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν όρια τα βάσανα για τους επιτελείς της Συγγρού, καθώς δίνουν και παίρνουν οι βολές μεταξύ των στελεχών και των παραγόντων του κόμματος. Τελευταίο επεισόδιο οι βολές που εκτόξευσε κατά του Γιώργου Σουφλιά ο βουλευτής της Β' Αθηνών Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή, ο Γ. Σουφλιάς «την ώρα που η ΝΔ έδινε τη μάχη της διαφάνειας εκείνος ως υπουργός Δημοσίων Έργων χόρευε το τσάμικο της διαπλοκής». Οι δηλώσεις Καμμένου στο Βήμα FM είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν την οργή του κ. Σουφλιά, αλλά και τις απαντήσεις του μέσω τη γνωστή μέθοδο των διαρροών.

Σύμφωνα, πάντως, με κάποια σενάρια ο Σαρακατσάνος είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ οι άνθρωποί του στη Λάρισα δουλεύουν υπέρ της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ