Πρωτιά για την Seajets σε Ράλλυ Ακρόπολις και ERC [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρωτιά για την Seajets σε Ράλλυ Ακρόπολις και ERC [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νίκη του Bruno Magalhaes με Skoda Fabia R5 έπεσε η αυλαία του φετινού Ράλλυ «Ακρόπολις».

Ο Πορτογάλος συμμετείχε σε έναν ακόμη αγώνα έχοντας την υποστήριξη της Seajets, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας ταχυπλόων στον κόσμο και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ERC.

Στην κορυφή παραμένει ένας ακόμη οδηγός που στηρίζει η Seajets και συγκεκριμένα ο Alexey Lukyanuk που τρέχει με Ford Fiesta R5. Ο Ρώσος οδηγός, ο οποίος θεωρείται κορυφαίος σε παγκόσμιο επίπεδο, κατάφερε να κερδίσει πολλές ειδικές διαδρομές, αλλά και την παράσταση στο φετινό «Ακρόπολις». Ωστόσο, μία άτυχη στιγμή τον έθεσε εκτός της μάχης για τις πρώτες θέσεις.

Ο νικητής Bruno Magalhaes με το Skoda Fabia R5

Στη μάχη του ERC, οι δύο οδηγοί της Seajets μετρούν συνολικά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένας εκ των Lukyanuk και Magalhaes θα κατακτήσει τον τίτλο με τα χρώματα της εταιρείας.

Τη στήριξη της Seajets στο Ράλλυ «Ακρόπολις» είχε και ένα ανερχόμενο ελληνικό πλήρωμα. Ο λόγος για τους Ρουστέμη - Καπέλλα, που κατάφεραν να τερματίσουν στην 1η θέση για την ομάδα Ν και στην 3η θέση της γενικής για το Εθνικό Πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Ρουστέμης είναι ο νεότερος Έλληνας οδηγός που ολοκλήρωσε το Ράλλυ «Ακρόπολις».

Ο Alexey Lukyanuk με το Ford Fiesta R5

Όπως έχει καθιερωθεί ως η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας για τα ταξίδια στο Αιγαίο, έτσι και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Seajets έχει πλέον καθιερωθεί ως η εταιρεία που βρίσκεται πάντα δίπλα στους κορυφαίους αθλητές και πρωταγωνιστεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Το πολλά υποσχόμενο πλήρωμα των Ρουστέμη – Καπέλλα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ seajets Ράλι Ακρόπολις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ