Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Ράφα Ναδάλ - iefimerida.gr

Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Ράφα Ναδάλ

Φωτογραφία: EPA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε... δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ήταν εύκολη για τον Ράφαελ Ναδάλ.

Κόντρα στον 25χρονο Αργεντινό Ντιέγκο Σεμπάστιαν Σβάρτσμαν, νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ισπανός άσος βρέθηκε αρχικά να χάνει με 6-4, ενώ κατά την διάρκεια του 2ου σετ, το ματς διεκόπη λόγω καιρικών συνθηκών και ξανάρχισε σήμερα, όπου πλέον ο κορυφαίος τενίστας «καθάρισε» τα τρία σετ με 6-3, 6-2, 6-2 και προκρίθηκε για 11η φορά στην καριέρα του, στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Και όποτε έχει φτάσει στην 4άδα ο Ναδάλ, έχει κατακτήσει και το τρόπαιο του γαλλικού όπεν.

Αντίπαλός του θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς (νο 4) και τον Αργεντινό Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο (νο 6).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρολαν Γκαρός Ναδάλ ημιτελικά τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ