Santa Lucia: H πιο hot άφιξη στο Παγκράτι είναι Ιταλίδα -Ο Μανώλης Αναγνωστάκης άνοιξε τo νέο στέκι μας - iefimerida.gr

Santa Lucia: H πιο hot άφιξη στο Παγκράτι είναι Ιταλίδα -Ο Μανώλης Αναγνωστάκης άνοιξε τo νέο στέκι μας

Ενα πιάτο μακαρόνια της νέας τρατορίας στο Παγκράτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρώην βίντεο κλαμπ και ηλεκτρολογείο στην Αρχελάου, ένας από τους πιο κεντρικούς δρόμους στο Παγκράτι, έχει μετατραπεί σε μια μοντέρνα, δροσερή τρατορία που τα πιάτα της θα σε κάνουν να μην αφήνεις το πιρούνι κάτω.

H Santa Lucia, μόλις άνοιξε τις πόρτες της. Είναι το δημιούργημα του δημοσιογράφου Μανώλη Αναγνωστάκη, ενός ανθρώπου με μακρά ιστορία στον χώρο των media.

Αυτή η τρατορία θα γίνει το επόμενο στέκι σου καθώς έστρωσε τα ξύλινα τραπέζια της έξω, για να σε υποδεχτεί σε έναν όμορφο χώρο με προσεγμένο design όπου μπορείς να δοκιμάσεις κάποια από τα γευστικότερα antipasti της πόλης.

Κάπου στο βάθος της Santa Lucia θα δεις σε αφίσα την πανέμορφη Κλαούντια Καρντινάλε να τρώει μακαρόνια.

Οι λάτρεις της ιταλικής, αλλά και της μεσογειακής κουζίνας θα την αγαπήσουν. Το μενού έχει προκύψει μετά από πολλά ταξίδια του Μανώλη Αναγνωστάκη και των δύο συνεργατών του στην Ιταλία, αλλά και μετά από ιδιαίτερα προσεκτική επιλογή των υλικών από τους chef.

Διαβάστε για τη νέα τρατορία που άνοιξε στο Παγκράτι, την Santa Lucia στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ