Η επιστολή της Νταϊάνα που αποδεικνύει πως είχε χιούμορ -Το σχόλιο για την ηλικία της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η επιστολή της Νταϊάνα που αποδεικνύει πως είχε χιούμορ -Το σχόλιο για την ηλικία της [εικόνες]

Πριγκίπισσα Νταϊάνα/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δημοπρασία βγαίνει μία χειρόγραφη επιστολή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία έγραψε την ημέρα που έκλεινε τα 29 της χρόνια.

Το γράμμα γράφτηκε τον Ιούλιο του 1990 από την ίδια την Πριγκίπισσα, η οποία θέλησε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τον σχεδιαστή μόδας και στενό της φίλο Μπρους Ολντφιλντ για μία μπλούζα που της έστειλε για τα γενέθλιά της.

Η επιστολή της Νταϊάνα που αποδεικνύει πως είχε χιούμορ -Το σχόλιο για την ηλικία της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Τι υπέροχο jersey μπλουζάκι μου στείλατε και πόσο συγκινημένη είμαι που έτσι μου θυμίζετε πως μπαίνω στο 30. Πραγματικά θέλω ένα μετάλλιο μόλις συμβεί αυτό, παρακαλώ», έγραψε η Νταϊάνα και πρόσθεσε, « Πραγματικά με κακομαθαίνετε με αυτό το jersey. Είναι μία νέα γραμμή που δεν έχω ξαναδεί ή κάτι που επιστρέφει από τα παλιά; Οπως και να έχει αυτό έρχεται με πολύ αγάπη και ατελείωτα ευχαριστώ που κάνατε πιο χαρούμενη την Κυριακή μου».

Η επιστολή της Νταϊάνα που αποδεικνύει πως είχε χιούμορ -Το σχόλιο για την ηλικία της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Λέγεται πως η τιμή μόνο αυτής της επιστολής δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ στον πλειστηριασμό, ενώ μάλιστα η ίδια υπογράφει στο γράμμα της με το όνομά της και μία ζωγραφισμένη χαμογελαστή φατσούλα.

Σε δημοπρασία θα βγουν επίσης κι άλλα πράγματα της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, όπως χριστουγεννιάτικες κάρτες όπου η ίδια ποζάρει με τον Πρίγκιπα Κάρολο από το 1989, αλλά και άλλες που είναι μαζί με τον Γουίλιαμ και τον Χάρι.

Η δημοπρασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13 Ιουνίου.

Φωτογραφίες:AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ