Τι συμβαίνει με τα γυαλιά ηλίου της βασίλισσας Ελισάβετ -Το μοναδικό τρικ που κάνει [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει με τα γυαλιά ηλίου της βασίλισσας Ελισάβετ -Το μοναδικό τρικ που κάνει [εικόνες]

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα γυαλιά της. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήρθε το καλοκαίρι και η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα πάρτι που φιλοξενεί στον κήπο του παλατιού της, ένα όμως αντικείμενο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Τα γυαλιά ηλίου της!

Τι συμβαίνει με τα γυαλιά ηλίου της βασίλισσας Ελισάβετ -Το μοναδικό τρικ που κάνει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η μονάρχης εμφανίζεται παντού, από τα πάρτι στους κήπους του Μπάκιγχαμ μέχρι τους αγώνες να φορά τα εντυπωσιακά γυαλιά της, με τους βασιλικούς παρατηρητές να σχολιάζουν πόσο κουλ είναι η γιαγιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Τι συμβαίνει με τα γυαλιά ηλίου της βασίλισσας Ελισάβετ -Το μοναδικό τρικ που κάνει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στους αγώνες Epsom, απέδειξε πως τα γυαλιά της δεν είναι μόνο κουλ αλλά και πρακτικά. Όπως και πολλές άλλες γιαγιάδες, η βασίλισσα γνωρίζει την αξία των φωτοχρωμικών φακών – τα γυαλιά δηλαδή που μετατρέπονται σε γυαλιά ηλίου όταν ενεργοποιούνται από τις ακτίνες του ήλιου.

Τι συμβαίνει με τα γυαλιά ηλίου της βασίλισσας Ελισάβετ -Το μοναδικό τρικ που κάνει [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η βασίλισσα έφτασε στο φεστιβάλ Epsom Derby στις 2 Ιουνίου με ένα κοστούμι στο χρώμα της λεβάντας και καπέλο στολισμένο με κόκκινα και λευκά άνθη. Μαζί με τα αξεσουάρ – σήμα κατατεθέν της – τα χαμηλοτάκουνα παπούτσια, τα γάντια και την δερμάτινη τσάντα – η μονάρχης φορούσε και τα γυαλιά μυωπίας της.

Τι συμβαίνει με τα γυαλιά ηλίου της βασίλισσας Ελισάβετ -Το μοναδικό τρικ που κάνει [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μέχρι τη στιγμή όμως που έφτασε στις κερκίδες η βασίλισσα, οι φακοί των γυαλιών είχαν γίνει πιο σκούροι., χρησιμεύοντας πλέον και ως γυαλιά ηλίου.

Τι συμβαίνει με τα γυαλιά ηλίου της βασίλισσας Ελισάβετ -Το μοναδικό τρικ που κάνει [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Νωρίτερα φέτος, η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ όχι για τα δικά της γυαλιά ηλίου αλλά για εκείνα της Άννας Γουίντουρ. Η διευθύντρια της Vogue δεν αποχωρίστηκε τα γυαλιά της – σήμα κατατεθέν ούτε όταν κάθισε δίπλα στη βασίλισσα στην πρώτη γραμμή της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, σπάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο.

Ο ειδικός Γκραντ Χάρολντ, που εργάστηκε για τον πρίγκιπα Κάρολο, δήλωσε στο Press Association: «Η κυρία Γουίντουρ πρέπει να ξέρει πως το να φορά γυαλιά ηλίου όταν συνομιλεί με κάποιον άλλο, χωρίς ιατρικό λόγο, είναι απαράδεκτο, πόσο μάλλον όταν μιλά με τη βασίλισσα. Η οπτική επαφή είναι σημαντική κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης και το να μην βγάλει κάποιος τα γυαλιά είναι δείγμα κακών τρόπων και σοβαρή παραβίαση του βασιλικού πρωτοκόλλου. Αν η βασίλισσα της είχε δώσει την άδεια να τα φορά, θα ήταν αποδεκτό, αν και μάλλον απίθανο να έκανε κάτι τέτοιο η βασίλισσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ